ATV ekranlarında yayın dönemi güncellemesi geldi. Şükrü Ayyıldız'ın yer aldığı Akıncı dizisi ve Burak Deniz'li Maraşlı dizisine gün açmak isteyen ATV Hercai ve Maria ve Mustafa dizisine final kararı aldırdı.

ATV ekranlarında yayın dönemi güncellemesi geldi. Şükrü Ayyıldız'ın yer aldığı Akıncı dizisi ve Burak Deniz'li Maraşlı dizisine gün açmak isteyen ATV Hercai ve Maria ve Mustafa dizisine final kararı aldırdı. İlk olarak bir diziyi bitirme kararı alan ATV, Salı günü Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, çarşamba günü Kuruluş Osman ve perşembe günü Bir Zamanlar Çukurova ile cumartesi günü Kim Milyoner Olmak İster kesin olarak yayınlanacak diziler. Pazartesi, cuma ve pazar günlerinden pazartesi Akıncı dizisini koymayı düşünen ATV, Maria ve Mustafa ile Hercai dizisinden ilk kararını verdi. Maria ve Mustafa beklenirken Hercai dizisinden final kararı geldi.

Hercai final yapıyor!



ATV haftanın 6 günü dolu!

Şu sıralar Maraşlı ve Akıncı dizilerine başlatmak üzere olan ATV, cumartesi günü Kim Milyoner Olmak İster'e dokunmuyor. Ancak hem Maraşlı hem Akıncı dizisi pazar gününe koymak istemeyen kanal, pazar günü en düşük dizisi olsa da Maria ile Mustafa dizisine devam kararı çıktı. Akıncı dizisi için pazartesi gününü dolduran ATV, cuma gününe Maraşlı dizisine koyma kararı aldı.

Bir Zamanlar Çukurova yapımcısı istedi!

Hem ATV'nin hem Türk dizilerinin haftalık en çok izlenen yapımı Bir Zamanlar Çukurova yapımcısı ATV'den özel bir istekle kendi dizisini hafta içine koymayı istedi. Tek gün ve en kolay Hercai dizisinden vazgeçildi. Hercai yapımcısı bitmyor desede final kararı yapıma bildirildi. Hercai Aralık ayında final yaparak ekran macerasını sonlandıracak.

Ebru Şahin bitsin istiyor!



Mardin'de süren çekimler nedeniyle dizisinin bitmesine en çok Ebru Şahin seviniyor. Cedi Osman'la yaşadığı aşkla gündemde olan Ebru Şahin sevgilisi yanlız bırakmak istemiyor. Cedi'nin sürekli sete gelmesiyle birlikte ikili anca Mardin'de görüşebiliyor. Ebru Şahin ABD'de yaşamak için dizi bitsin kararına sevindiği öğrenildi.

Doğan Bayraktar bırakmak istiyordu!

Hercai de Ebru Şahin gibi Doğan Bayraktar'da diziden ayrılmak istiyordu. Aslan Aslanbey dizide bekleneni bulamadığı için az rol yazıldığı için seti bırakma kararı almıştı. Doğan Bayraktar'a finale kadar kal sözleriyle ikna edildiği öğrenildi.

Reyyan Hamile!

Hercai dizisinde final kararı sonrası hızlı çekimler başlayacak. Hercai'de Reyyan hamile olduğunu açıklayacak ve bir kaç hafta bebek yaşayacak mı yaşamayacak mı sorusuyla dizi final yapacak. Bu hafta da 3 yıldır merak edilen sorular cevap bulacak.