Karanlık Sular filmi konusu Karanlık Sular filmi oyuncuları gibi detaylar film ilk vizyona girdikten sonra çok merak edilmiş ve yayınlandığı dönemde gerek oyuncuları gerekse de konusu ile çok dikkat çekmişti. Bu akşam televizyon ekranlarında yayaınlanaca

Karanlık Sular filmi konusu Karanlık Sular filmi oyuncuları gibi detaylar film ilk vizyona girdikten sonra çok merak edilmiş ve yayınlandığı dönemde gerek oyuncuları gerekse de konusu ile çok dikkat çekmişti. Bu akşam televizyon ekranlarında yayaınlanacak olan Karanlık Sular filmi konusu ile haberimize başlayacağız. Köpekbalıı filmleriarasında belki de en gerilime hakim olan The Shallows serisinden Karanlık Sular bu akşam 22.50'de ATV ekranlarında olacak ve bir kayalıkta geçecek film herksiheyecanlandıracak. sörf yaparken köpekbalığı saldırısına uğrayan bir kişinin kayalıkta geçen 24 saati korku dolu günü konu edinilen film herkesi gerecek.  Karanlık Sular kimi zaman izleyiciyi korkutacak, kimi zaman da aksiyona sürükleyecek olan Karanlık Sular filmi konusu Karanlık Sular filmi oyuncuları gibi detayları sizler için araştırdık. Peki Karanlık Sular filmi ne zaman çekilmiştir.



İzleyiciler özellikle de akşam kuşağı filmlerini ilgi ile takip etmekte iken, Sizler için bu akşam televiyon ekranlarında yayınlanacak olan Karanlık Sular filmi konusu Karanlık Sular filmi oyuncularını araştırdık. 



1 saat 27 dakika da adeta adrenalin damarlarınıza akacak ve bu Amerikan f,lminde hayatta kalma ücadelesine şahit olacaksınız. Film de köpekbalığı saldırısının karşısında kalan kadının yaşamı şeklinde gelişen olaylardan derlenmiş film hakkında diğer detayları paylaşıyoruz. 





Karanlık Sular KONUSU NEDİR?

Cumhurbaşkanı Duyurdu: 10-20-30 Bin TL EMEKLİLERE Ödeme Verilecek! Cumhurbaşkanı Duyurdu: 10-20-30 Bin TL EMEKLİLERE Ödeme Verilecek!


The Shallows (Türkçe; Karanlık Sular) Jaume Collet-Serra'nın yönettiği, Anthony Jaswinski tarafından yazılan ve Blake Lively'in oynadığı 2016 Amerikan hayatta kalma korku filmi. Filmde, bir sörfçü kıyıdan 180 yarda (200 m) uzakta mahsur kalır ve büyük bir beyaz köpek balığı saldırısından kurtulmak için fikirlerini ve kararlılığını kullanmalıdır. Çekimler Ekim 2015'te Yeni Güney Galler ve Queensland'da başladı.



Film, 24 Haziran 2016'da Amerika Birleşik Devletleri'nde Columbia Pictures tarafından yayınlandı. Film genel olarak olumlu eleştiriler aldı ve 17-25 milyon dolarlık bir üretim bütçesine karşı 119 milyon doların üzerinde hasılat yaparak gişe başarısı elde etti.



KARANLIK SULAR OYUNCULARI



Blake Lively,

Angelo Lozano Corzo,

Jose Manuel Trujillo Salas

Sedona Legge