Kuruluş Osman ne zaman başlayacak sorusu erken final veren tüm dizilerin başlama tarihlerinin açıklanması akabinde merakla beklenmkte. Burak Özçivit'in dizisi Kuruluş Osman yepyeni transferler gündeme gelirken seçkin özdemir' de diziye dahil olduğu haber

Kuruluş Osman ne zaman başlayacak sorusu erken final veren tüm dizilerin başlama tarihlerinin açıklanması akabinde merakla beklenmkte. Burak Özçivit'in dizisi Kuruluş Osman yepyeni transferler gündeme gelirken seçkin özdemir' de diziye dahil olduğu haberleri gündemdeki yerini korumakta. Kuruluş Oman ATV ekranlarının neredeyse en çok reyting sever dizisi olmakta iken yübinlerce izleyici şu sıralar Kuruluş Osman ne zaman başlayacak Seçkin Özdemir kimdir sorusunun cevabını beklemekte. 



Kuruluş Osman yeni sezon ne zaman başlıyor? Kuruluş OSman yeni transferi Seçkin ÖZdemir kimdir sorularınızın cevabı haber detayımızda. 



KURULUŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLIYOR



Kuruluş Osman ne zaman başlıyor sorusunun yanıtını arayanlar krşılarına çıkan Burak Özçivit yeni haline çok şaşırıyorlar dizi için saçlarını uzatan Burak Özçivit'in yeni sezon da saç derdinin kalmadığı ve saçlrını eskisi gibi kısa kullanacağını açıklaması haranlarını sevindirdi.  ATV ekranlarının en çok izleen dizilerinden olan ve Osmanlı devletinin kuruluşundanb ahseden ve Osman bey in yaşamından kesiler alınan Kuruluş Osman dizisinde müjdeli haber burak Özçivit'ten geldi. Ekranlara dönmesine az kaldığını söyleyen Özçiviit Kuruluş Osman ne zaman başlıyor sorusunun cevabını vermekte. Ve yaptığı paylaşım ile de Kuruluş Osman için sadece sayılı günler kaldığı müjdesni verdi.  Peki Kuruluş Osman hangi gün başlıyor? Yayın tarihi belli mi





KURULUŞ OSMAN MÜJDESİ VERİLDİ



14 Milyon EMEKLİYE Müjdeler Geldi! Maaş Alan Emekliler İçin Son Kez 12000 TL Ödeme O Kurum Tarafından Yapılacak! 14 Milyon EMEKLİYE Müjdeler Geldi! Maaş Alan Emekliler İçin Son Kez 12000 TL Ödeme O Kurum Tarafından Yapılacak!


Kuruluş Osman'ın Osman Beyi Burak Özçicit sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlı ile hem sevenleri sevindirirken uzun saçlı haline alışanlardan da ''hayırr neden kestirdin' yorumlarını aldı. Kuruluş Osman Başlama trihi ile alakalı net bir açıklama yapılmasa da dizi başlama tarihi olarak çok kısa bir süre müjdesi verildi. 





Bozdağ film yapımcılığında Osman Gazi hikaysi ve Osmanlı kuruluşunu savaşlarıı anlatan tarihimize ışık tutan dizi Kuruluş Osman ne zaman başlıyor sorusunun yanıtına henüz net olarak ulaşamadık. Yeni sezonda oyuncu kadrosuna bir çok isim ekleyen Kuruluş Osman dizisi yeni sezon afişinin paylaşılması akabinde ne zaman başlayacağı ile alakalı 'çok yakında' paylaşımları bulunuyor. 



KURULUŞ OSMAN YENİ SEZON yeni oyuncular



Kuruluş Osman yeni sezon da yep yeni oyuncuarla devam edeceği açıklanırken, Seçkin ÖZdemir'in son dakika diziye dahil olduğu açıklandı. Geçtiğimiz günlerde bilindiği üzere Cüneyt Arkın'da Kuruluş Osman dizisinde olacağı ve Aksakallı rolü ile karşımıza çıkacağı haberi herkesi sevindirmişti. Öte yandan  Erkan Avcı ve Kanbolat Görkem Arslan da yeni sezonda Kuruluş Osman'da rol alacak.





PEKİ YA ERTUĞRUL BEY



Engin Altan Düzyatan'ın Ertuğrul Bey'i yeni sezonda da canlandırmasını bekleyen izleyiciler peki ya Ertuğrul Bey sorusunu sormaya başladı.  Dizide Ertuğrul Gazi karakterini Yeşilçam'ın usta ismi Ediz Hun tarafından canlandırılacağı konuşuluyor. Şu an dizideki kurguya göre Ertuğrul Bey Konya'da bulunuyor. Ve dizinin izleyiciler bu ismi canlandıracak oyuncuyu heyecanla bekliyor. Ancak konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.



Öte yandan Turgut Alp karakterinin de diziye geri döneceği iddiaları bir ara ayyuka çıkmışken herkes tekrardan Turgut Alp karakterinin diziye gelmesini istiyor. öte yandan tarihi kaynaklarda da  tarihi kaynaklarda Osman Gazi'nin fetihleri esnasında Turgut Alp'in yer aldığı görülüyor. Ancak konu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.







KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜM





Sofia ve seçkin savaşçı birliğini saf dışı bırakan ancak yaralanan Osman Bey, Kulucahisar Kalesi'ni ele geçirmek için yaptığı planla başta Sofia olmak üzere herkesi şaşkına çevirdi. Sofia'nın yardım talep ettiği Aya Nicola'nın şövalyelerinin kılığına girerek kaleye sızmayı başaran Osman Bey ve alpleri, Kulucahisar Kalesi'ni ele geçirmeyi başardı. 



Savaş sırasında Osman Bey de Sofia'nın cezasını kesti... Aksiyon yüklü savaş sahneleri ile büyük beğeni toplayan 'Kuruluş Osman'ın sezon finali, #ZaferGünü etkiketi ile sosyal medyada çok konuşulurken, Türkiye'de ve dünyada trend listesinde yer aldı.



Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ'a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği Kuruluş Osman, yeni sezonda da atv ekranlarında çarşamba akşamlarına damgasını vurmaya devam edecek.



SEÇKİN ÖZDEMİR KİMDİR?



1981 yılı doğumlu olan Seçkin Özdemir ilk olarak br radyo programı sunuculuğu ile sektöre atılmıştır. O sıralar Brainstorm”isimli radyo show programı Kocaeli’de büyük ilgi gördü ve program 2004’e kadar devam etti. Antalya, İstanbul ve Bodrum’un birçok önemli kulübünde dj olarak kalabalıklara performans sergiledi. Müjdat gezen sanat merkezinde aldığı tiyatro eğitiminin ardından Akbank, Ülker, Binboa Vodka, Coca-Cola ve Gnctrkcll reklam filmlerinde rol aldı ve 2008 yılında Atv’nin Yaban Gülü dizisinde Burak karakterini oynadı.  Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde aldığı oyunculuk eğitiminin ardından, 2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan'ın sevgilisi Leo Karakterini canlandırmıştır. Sanatçı Al Yazmalım isimli dizide Özge Özpirinçci ile birlikte başrol oynamıştır. 2013 yılı Mart ayında başlayan ve "I'm Sorry, I Love You" adlı bir Kore dizisinden uyarlanan "Bir Aşk Hikayesi" adlı dizide Damla Sönmez ile başrol oynamıştır.2014 yılın Aralık ayında başlayan "Günahkar" dizisinde Gülcan Arslan ve Hazal Filiz Küçükköse ile başrol oynamıştır.