ATV'den dizi hayranlarını üzen haber geldi! Salı akşamları ekranlara gelen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz çarşamba akşamı yayınlanan Kuruluş Osman ve perşembe akşamları yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova hayranlarına kötü haber geldi! ATV'den flaş karar! A

ATV'den dizi hayranlarını üzen haber geldi! Salı akşamları ekranlara gelen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz çarşamba akşamı yayınlanan Kuruluş Osman ve perşembe akşamları yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova hayranlarına kötü haber geldi!

ATV'den flaş karar!

ATV'den flaş karar! ATV yeni haftada yayın akışını güncelledi! ATV ekranlarında yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kuruluş Osman ve Bir Zamanlar Çukurova hayranlarına kötü haber geldi! ATV bu hafta dizi değil maç yayınlayacak. İşte ATV'nin çok konuşulacak o kararı!

ATV'den flaş karar!



ATV'den yeni haftaya büyük şok karar! ATV 12 Ocak salı akşamı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yerine Yeni Malatyaspor Galatasaray maçını ekrana getirecek. ATV 13 Ocak çarşamba akşamı Kuruluş Osman yerine Beşiktaş Çaykur Rizespor maçını ekrana getirecek! ATV 14 Ocak perşembe akşamı Bir Zamanlar Çukurova dizisi yerine Fenerbahçe Kasımpaşa maçını ekrana getirecek! 3 Dizide bu hafta yayınlanmayacak!

ATV kupa maçları kararı şok etti!

Normalde yarı final ve finali yayınlayan ATV, henüz 5. turda kupa maçlarını ekrana getirecek. Ancak kötü haber sadece bu haftaya değil. 3 Haftada bir kupa maçları ekrana gelecek ve Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kuruluş Osman ve Bir Zamanlar Çukurova dizileri bir hafta yayınlanıp, diğer hafta yayınlanmayacak!

Eşkiya hayranları isyanda!

Yılbaşı arası veren tek dizi olan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranları karardan en çok etkilenen dizi oldu. EDHO hayranları 2 haftalık arayla adeta şok oldu! Bu karar sonrası Eşkiya hayranları kanal değiştiril talimatı veriyor ancak kanal ve yapımın pek de yapacağı bişey yok!

Kuruluş Osman düşebilir!

Zar zor topladıkları reytingle bu karar sonrası Kuruluş Osman hayranlarını da dizi ekibine zor günler bekliyor. Özellikle Kuruluş Osman dizisinin en büyük rakibi Sadakatsiz oldukça yüksek izlenme alıyor. Bir çok maç sevmeyen bayan çarşamba akşamı Sadakatsiz dizisine geçecek ve ciddi bir reyting kaybı olabilir!

Bir Zamanlar Çukurova final yapabilir!

ATV fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova Hünkar ve Yılmaz ayrılığı sonrası bir de bu karar dizinin tamamen gözden çıkartıldığı yönünde yorumlandı! Bir Zamanlar Çukurova dizisi final yapabilir! Özellikle perşembe günü yüksek hitini Alev Alev ve Mucize Doktor dizisine kaptıracak gibi duruyor.

Bir Zamanlar Çukurova, Kuruluş Osman ve Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranları bu kararla adeta şok oldu ve kanala baskı yapmaya başladı!