Es Filmin merakla beklenen yeni projesi Ay ve Güneş dizisinin erkek başrol oyunucu Kadir Doğulu oldu. En son yayınlanan Halka dizisiyle Türk dizi sektöründe çıtayı arşa çıkartan Es film, Ay ve Güneş dizisiyle de ses getirmeye hazırlanıyor.

Es Filmin merakla beklenen yeni projesi Ay ve Güneş dizisinin erkek başrol oyunucu Kadir Doğulu oldu. En son yayınlanan Halka dizisiyle Türk dizi sektöründe çıtayı arşa çıkartan Es film, Ay ve Güneş dizisiyle de ses getirmeye hazırlanıyor. Kadir Doğulu kadın partneri sır gibi saklanıyor.



Eda Tezcan Ay'ın yazacağı, Ay ve Güneş dizisi için geçtiğimiz hafta ismi geçen Erkan Meriç'in hiç gündeminde olmadığı haberini ilk biz vermiştik. Ay ve Güneş dizisinin erkek başrol oyuncusunu açıklıyoruz. Vuslat dizisiyle final yapan Kadir Doğulu, Ay ve Güneş dizisiyle hemen televizyoan geri dönüyor.



Ay ve Güneş dizisi Mart ayında sete çıkıyor. Kapadokya'da çekimleri başlanacak yeni dizi şimdiden büyük merak konusu oldu. Payitaht Abdülhamid ve Halka dizileriyle dizi sektöründe çıtayı arşa çıkartan Es Film yeni projesi de merakla bekleniyor.



Kadir Doğulu'nun oyuncu kadrosunda yer alacağı dizide Nur Erkul, Pelin Orhuner, Goncagül Sunar, Tansel Öngel gibi yıldız isimler yer alacak.



Ay ve Güneş dizisi rekor kıracak



2011 yılında Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ismi ile Hindistan'da yayınlanan Hint dizisi uyarlaması Kanal 7 ekranlarında Bir Garip Aşk isimli diziyle ekranlara gelmişti. Şimdi Kanal D ekranlarında yayınlanacak dizinin rekor kırması bekleniyor. İşin başında Es Film olunca beklenti çok büyüdü.

Garanti BBVA'dan Acil Nakit Yardımı: Faizsiz Kredi ve Taksitli Avans Fırsatı! Garanti BBVA'dan Acil Nakit Yardımı: Faizsiz Kredi ve Taksitli Avans Fırsatı!