Ayaklı Gazete ödül töreni ünlüler akın etti. Serenay Sarıkaya geceye damga vurdu.

Ayaklı Gazete ödül töreni ünlüler akın etti. Serenay Sarıkaya geceye damga vurdu. Ayaklıgazete her yıl özel bir geceyle Televizyon dünyasına ödül dağıtıyor. Ayaklı gazete ödül töreninde kim ne ödülü aldı? Serenay Sarıkaya yine geceye damga vurdu.



ayakligazete.com her yıl düzenlediği ödül gecesi 2020 yılında yapıldı. 13 Ocak 2020 Pazartesi gecesi sosyal medyada ilgi büyüktü. Ödül töreni canlı izle yayınlanmadı ancak yayınlanacak. Ayaklı Gazete ödül töreni Haluk Levent muhteşem bir konser verirken gözler Serenay Sarıkaya'daydı.

Emekliye Müjde: TC Kimlik İle Ödeme 19.000 TL Olarak Hesaplara Yatacak! Emekliye Müjde: TC Kimlik İle Ödeme 19.000 TL Olarak Hesaplara Yatacak!


Serenay Sarıkaya geceye damga vurdu!





Geceye yine her ödül töreninde olduğu gibi Serenay Sarıkaya damga vurdu. En iyi tiyatro kadın oyuncusu ödülü alan Sarıkaya, güzelliğiyle büyüledi. 



Yılın En İyi Romantik Komedi Kadın ve Erkek Oyuncusu!





Yılın en romantik komedi kadın oyuncu Afili Aşk dizisinden Burcu Özberk olurken en iyi erkek oyuncu rol arkadaşı Çağlar Ertuğrul oldu. 



En iyi Yardımcı Kadın ve Erkek oyuncu!





Merve Çağıran Çarpışma dizisinde aldığı rolle en iyi kadın yardımcı oyuncu olurken, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Ozan Akbaba yılın en iyi yardımcı erkek oyuncusu seçildi.





En iyi sinema erkek oyuncu Aras Bulut İynemli, En iyi Erkek oyuncu Taner Ölmez ve En iyi kadın oyuncu Deniz Baysal oldu. 



Çağla Şikel geceye damga vurdu!





Gecede Çağla Şikel en iyi kadın sunucu olurken, Esra Erol, MasterChef ve Acun Ilıcalı ödül alan diğer isimler oldu. 



Haluk Levent ve Aras Bulut İynemli Elfida şarkısına düet yaptı.