Babil dizisi çocuk oyuncu kim? Babil Çocuk oyuncu kim canlandırıyor. Star TV ekranlarında yayınlanacak Babil dizisinde Deniz karakteri canlandıran oyuncunun adı ne, kaç yaşında, nereli sizler için araştırdık.

Babil dizisi çocuk oyuncu kim? Babil Çocuk oyuncu kim canlandırıyor. Star TV ekranlarında yayınlanacak Babil dizisinde Deniz karakteri canlandıran oyuncunun adı ne, kaç yaşında, nereli sizler için araştırdık. İşte efsane kadrosuyla Babil'in küçük yıldızı Deniz..

Garanti bankası 100.000 TL borçları kapatmak için DESTEK ve BORÇ KAPATMA kredisi vereceğini açıkladı! Garanti bankası 100.000 TL borçları kapatmak için DESTEK ve BORÇ KAPATMA kredisi vereceğini açıkladı!


Babil dizisinde Çocuk Oyuncu kim?



Star TV ekranlarında Aslı Enver, Ozan Güven, Halit Ergenç gibi yıldız isimlerin yer aldığı Babil dizisinde İrfan ve Eda'nın oğlu Deniz'i hangi oyuncu canlandırıyor merak edildi. Babil dizisinde çocuk oyuncu Beren Kasımoğulları canlandırıyor. Peki Beren Kasımoğulları kimdir? Beren Kasımoğulları nereli, kaç yaşında?



2011 doğumlu Beren Kasımoğulları, Babil dizisinde Deniz karakterini canlandırıyor. İstanbul doğumlu olan genç oyuncu, ilköğretim 3. sınıf öğrencisi. Oldukça zeki olan Beren Kasımoğulları, Galatasaray İlköğretim Okuluna gidiyor.



Bir çok ajansta en çok aranna çocuk oyuncu olan Beren Kasımoğulları, ilk oyunculuk deneyiminde profesörün oğlu Deniz'i canlandıracak. 



Beren Kasımoğulları bir çok reklam filmi ve katolog çekiminde yer aldı!