Babil dizisi ne kadar sürecek? Star TV ekranlarında yayınlanacak Babil 1. bölümü başlıyor.

Babil dizisi ne kadar sürecek? Star TV ekranlarında yayınlanacak Babil 1. bölümü başlıyor. Babil dizisi ne kadar sürecek? Babil kaç sezon olacak ne zaman final yapacak. Daha önce Bein Connent için hazırlanan Ay Yapım imzalı Babil dizisi ekrana geliyor. Peki Babil ne kadar sürecek?



Babil kaç sezon sürecek?



Babil dizisi için Digital Medya için hazırlandığı için bu kadroyu yan yana getirmek imkansız gibi görünüyor. Türkiye'nin en iyi iki jönü Ozan Güven ve Halit Ergenç, en iyi kadın oyuncular Aslı Enver, Birce akalay ve Nur Fettahoğlu yanına Mesut Akusta gibi yıldız isimle kurulan kadro Digital medya da kısa bir dizi olarak düşünülüyordu. Ancak Star TV ve Ay Yapım yeni bir dizi olarak ekranlara getireceği Babil, adeta ekrana kitleyecek. Babil kaç sezon sürecek bilinmiyor ancak sezon sonuna kadar sözleşmesi hazır.



Babil ne zaman final yapacak?



Ay Yapım ne kadar izlense de senaryosunu biten diziyi rekorlar kırsada bitiyor. İçerde dizisi tüm baskılara rağmen ikinci sezon yapmadı, Çarpışma dizisi hikayesi bitip final yapan diziler arasında. Bu sebeple Ay Yapım Babil dizisini bir sezon planladıysa Haziran ayında final yaparak ekran macerasını tamamlar.

QNB Finansbank hesabı olanlar için 100 bin TL ödeme başlatıyor! Başvuru şartları Nedir? QNB Finansbank hesabı olanlar için 100 bin TL ödeme başlatıyor! Başvuru şartları Nedir?


Babil Kaç bölüm yayınlanacak?



Digital'de 13 bölüm ve saatleri düşünürsek televizyonda 6 gün olabilecek Babil dizisi, bu akşam alacağı sonuçlara göre yeni hikayeyle çekilmeye başlayacak ve Babil'in rekor kırması bekleniyor. Bu sebeple Ay Yapım bir şekilde son bölümleri çekmedi ve gidişata göre konu derinleşecek.