Star TV ekranlarının yeni dizisi Babil izlendi mi? İzleyicinin merakla beklediği Babil dizisi yayın hayatına hızlı bir giriş yaptı. Halit Ergenç, Aslı Enver ve Ozan Güven gibi yıldız isimlerin rol aldığı Babil dizisi ne zaman final yapacak, tuttu mu? Bab

Star TV ekranlarının yeni dizisi Babil izlendi mi? İzleyicinin merakla beklediği Babil dizisi yayın hayatına hızlı bir giriş yaptı. Halit Ergenç, Aslı Enver ve Ozan Güven gibi yıldız isimlerin rol aldığı Babil dizisi ne zaman final yapacak, tuttu mu? Babil dizisinin ilk bölüm reytingleri ve detaylarını sizler için hazırladık...



Star TV ekranlarının yeni dizisi Babil, yayınlandığı ilk 2 bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başardı! Reytingleri alt üst eden Babil dizisinin senaryosu oldukça beğenildi! Akademisyen İrfan'ın oğlunun tedavisi için giriştiği zorlu hayat mücadelesini anlatan Babil dizisi ilk 2 bölümde izleyiciden tam not almayı başardı. Şimdi ise Babil dizisinin final yapacağı tarih merak edilmeye başlandı.

Emeklilere Özel: Vakıfbank'tan Büyük Fırsat! Emeklilere Özel: Vakıfbank'tan Büyük Fırsat!


Babil dizisi, AB ve ABC1 listesinde reytingleri 1. sırada tamamladı! Ancak genel izleyici kitlesinde Arka Sokaklar birinci, Hercai dizisi ise ikinci sıraya yerleşerek Babil'i geçti. Buna karşın Babil dizisinin senaryosu, oyuncuları ve sahneleri büyük beğeni toplayarak iyi bir başlangıç yapmış oldu.



Babil Dizisi Erken Final Yapmayacak!



Halit Ergenç, Birce Akalay, Ozan Güven, Aslı Enver ve Nur Fettahoğlu ile daha pek çok yıldız oyuncunun yer aldığI Babil dizi projesinin tuttuğu daha ilk 2 bölümden söylenebilir! Babil dizisinin erken final yapmayacağı ve ilerleyen sezonlarda da Star TV ekranlarında yayınlanmaya devam etmesine neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.