Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) meclis grup konuşmasında önemli açıklamalar yapan Devlet Bahçeli gündemdeki konulara dair önemli açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu'na sert eleştiriler! Cumhuriyetçi Donald Trump ile Demokrat Joe Biden'ın yarıştığı A

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) meclis grup konuşmasında önemli açıklamalar yapan Devlet Bahçeli gündemdeki konulara dair önemli açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu'na sert eleştiriler!


Cumhuriyetçi Donald Trump ile Demokrat Joe Biden'ın yarıştığı ABD Başkanlık seçimlerine değinen Bahçeli, önemli olanın seçimin, Türkiye ve dünyaya ne gibi etkileri olacağının incelenmesi olduğunu söyledi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Biden'ı tebrik etmesini eleştiren Bahçeli, dünyada kaç muhalefet liderinin böyle bir girişimde bulunduğunu sordu. Kılıçdaroğlu'nun "kimliğini kaybettiğini" öne süren Bahçeli, CHP liderinin meşruiyetini dış ülkelerde aradığını belirtti.


Trump sevdalıları ve Biden şakşakçıları!


Trump sevdalısı ya da Biden şakşakçısı olmadıklarını kaydeden Bahçeli, Türk oğlu Türk olarak cihanı kavradıklarını söyledi. Joe Biden'ın daha önce Türkiye'ye karşı soğuk bir tavır sergilediğinin altını çizen MHP lideri, ABD'nin Türkiye'ye üstten bakmaması gerektiğini kaydetti.

Türkiye'deki bazı illeri ve ilçeleri bilmemesine rağmen ABD'nin 50 eyaletini avucunun içi gibi bilenler olduğunu kaydeden Bahçeli, "Meğer ne çok şarlatan varmış" dedi.

Ermenistan bedelini ödedi!


Azerbaycan'ın, Ermeni işgali altındaki Dağlık Karabağ'ı kurtarmasına da değinen Bahçeli, Ermenistan'ın döktüğü kanların bedelini ödediğini söyledi.