Baraj dizisi bu akşam var mı? FOX TV ekranlarının yeni dizisi Baraj 7 Nisan yeni bölüm var mı yok mu? Baraj yeni bölüm ne zaman? Neden yayınlanmıyor?  FOX TV 7 Nisan 2020 yayın akışı sizler için hazırladık. İşte tüm bu soruların cevabı haberimizde.

Baraj dizisi bu akşam var mı? FOX TV ekranlarının yeni dizisi Baraj 7 Nisan yeni bölüm var mı yok mu? Baraj yeni bölüm ne zaman? Neden yayınlanmıyor?  FOX TV 7 Nisan 2020 yayın akışı sizler için hazırladık. İşte tüm bu soruların cevabı haberimizde...



Baraj bu akşam var mı yok mu? 7 Nisan



FOX TV ekranlarında yayınlanan  Baraj bu akşam var mı? Baraj dizisinin yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı? FOX TV ekranların yeni dizisi Baraj 2020 FOX TV 7 Nisan yayın akışında yer alıyor mu? Baraj dizisi yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? 





Baraj dizisinin yeni bölümü ne zaman?



FOX TV ekranlarında yayınlanan Baraj 7 Nisan 2020 tarihinde yayınlanmıyor. Baraj dizisi son birkaç haftadır yeni bölümleriyle ekranlara gelmiyor. Baraj yeni bölüm 14 Nisan 2020'de mi yoksa daha sonra mı yayınlanacak belli değil. Çünkü corona nedeniyle seti duran yeni dizinin stok bölümü yok ve çekimler ne zaman başlayacak virüsün bitimine bağlı.  

Emekliler İçin Akbank'tan Yenilenen Promosyonlar: Ek Gelir Fırsatı Kapınızı Çalıyor! Emekliler İçin Akbank'tan Yenilenen Promosyonlar: Ek Gelir Fırsatı Kapınızı Çalıyor!


Yeşilçam'ın unutulmaz filmi baraj'dan uyarlanan Baraj dizisi, 17 Mart 2020'de ekran macerasına başladı. Üç kişinin arasında geçen aşk üçgenini konu alan salı dizisinin başrollerini Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük paylaşırken, dizinin kadrosunda Sumru Yavrucuk ve İman Casablanca yer alıyor. 



Ancak yalnızca iki bölüm yayınlanan Baraj dizisi corona virüs nedeniyle seti durduğu için ekranlara gelemiyor. Yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı da belli değil.





FOX TV 7 Nisan 2020 yayın akışı



FOX TV 7 Nisan 2020 yayın akışına göre Baraj yeni bölümü ekranlara gelmeyecek. İlk olarak Anamız Var filmi, hemen ardından Moskova'nın Şifresi Temel filmi yayınlanacak. Özetle FOX TV 7 Nisan yayın akışında Baraj dizisi yok.