Hasan Tolga Pulat’ın hem senaryosunu yazdığı hem de yönettiği Baraj dizisi bu akşam ilk kez izleyici karşısına çıktı. Uzun bir süredir merakla beklenen dizi, bundan sonra her salı yeni bölümüyle ekranlara gelecek.

Hasan Tolga Pulat’ın hem senaryosunu yazdığı hem de yönettiği Baraj dizisi bu akşam ilk kez izleyici karşısına çıktı. Uzun bir süredir merakla beklenen dizi, bundan sonra her salı yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Oldukça zor bir günde dişli rakiplerle mücadele eden Baraj beğenildi mi? Erken final yapar mı? her yerde aranmaya başladı. Biz de sizler için tüm bu soruları kısaca yanıtladık.



Başrollerini Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman ve Sumru Yavrucuk'un paylaştığı Baraj dizisinde Burak Yörük ve İman Casablanca yer alıyor.





1977 yapımlı, başrollerinde Türkan Şoray ve Tarık Akan'ın oynadığı “Baraj” isimli filmin dizi uyarlaması olarak izleyici karşısına çıkacak olan yapımda Nazım'ın (Feyyaz Duman), internette bir arkadaşlık sitesinde Nehir'le (Biran Damla Yılmaz) tanışma hikayesi konu alınıyor. Birbirlerini hiç görmemiş olma durumu, Nehir'in fotoğrafını göndermesiyle değişir. Nehir'in çok güzel ve kendinden genç olduğunu düşünen Nazım yüzündeki yara yüzünden kendi fotoğrafını göndermeye çekinir ve Nehir'in ısrarı ve onu kaybetme korkusundan dolayı Nazım, baraj inşaatına İstanbul'un renkli hayatından sürgün gönderilmiş, yakışıklı ve çapkın bir genç olan Tarık'ın (Burak Yörük) fotoğrafını gönderir. Nehir'in fotoğraftaki Tarık'ı beğenmesi ve sürpriz bir şekilde baraja gelmesi işleri karıştıracaktır…





BARAJ TUTTU MU? ERKEN FİNAL YAPAR MI



lk bölümdeki dram yüklü hikayesiyle çok beğenilen Baraj dizisi; Tv8'de Survivor, Kanal D'de Hekimoğlu, ATV'de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Show TV'de Ramo dizisiyle reyting yarışına girdi. Haliyle Baraj dizisinin reytingleri nasıl? Erken final mi yapacak çok merak edildi.

İş Bankası'ndan Ramazan Bayramı Öncesi Müjde: Faizsiz Kredi Fırsatı Son 3 Gün! İş Bankası'ndan Ramazan Bayramı Öncesi Müjde: Faizsiz Kredi Fırsatı Son 3 Gün!


Bu durum önümüzdeki haftalarda ayyuka çıkacaktır. Çünkü salı akşamında reyting mücadelesi oldukça zorlu geçiyor. Tabii bu durumda yeterli başarıyı yakalayamayan eleniyor. Öte yandan Baraj dizisinin Kadın gibi yıllarca reyting zirvesinde yer alan bir dizinin yerine gelmesi de büyük bir beklenti yaratıyor. 



Ayrıca kanallar dizilerin erken final yapıp yapmayacağına ilk 4 bölümden sonra karar veriyor. Yani Baraj için böyle bir durum henüz söz konusu değil. Ancak dizi eleştiriler alır ve reytingleri düşerse tehlike çanları çalmaya başlayacaktır. 



Baraj yeni bölümleriyle her salı Fox TV'de...