Üç farklı insanın kendi yalanları ile duyguları arasında sıkışıp kaldıkları büyük bir aşkı anlatan Baraj dizisinde Nehir ve Nazım'ın birbirlerini görmeden birbirlerine nasıl aşık olduğu gözler önüne seriliyor. Dizide güzelliği ile dikkat çeken BBiran Dam

Üç farklı insanın kendi yalanları ile duyguları arasında sıkışıp kaldıkları büyük bir aşkı anlatan Baraj dizisinde Nehir ve Nazım'ın birbirlerini görmeden birbirlerine nasıl aşık olduğu gözler önüne seriliyor. Dizide güzelliği ile dikkat çeken BBiran Damla Yılmaz  çok merak edildi. Peki Baraj Nehir kimdir? Biran Damla Yılmaz kaç yaşında sevgilisi var mı? İşte detaylar...



Baraj Biran Damla Yılmaz kimdir?

Emeklilere Özel: Vakıfbank'tan Büyük Fırsat! Emeklilere Özel: Vakıfbank'tan Büyük Fırsat!


1997 yılında İstanbul Pendik'te doğan Biran Damla Yılmaz, Gebzeli'dir. 1..61 boyunda 55 kilo olan Biran Damla'nın bir kız kardeşi de vardır. Küçük yaştan itibaren oyuncu olmak isteyen Biran Damla Yılmaz, ailesi tarafından küçük yaşta ajansa yazdırılmıştır.



14- 15 yaşında sektöre adım atan Biran Damla, çeşitli dizilerde ufak ufak roller aldıktan sonra Kırgın Çiçekler dizinde Eylül karakterine hayat vermiştir. Sonrasında yaklaşık 2 yıldır ekranlardan uzan kalan güzel yıldız Canevim ile ekranlara geri döndü. Yılmaz şimdi de Baraj dizisinde başrol oynuyor.



Biran Damla Yılmaz, Tarık Uğur Özenbaş ile 2017 yılında kısa bir birliktelik yaşamıştır. Ardından Serdar Kayabalı ile aşka yelken açmıştır. Model sevgilisi Serdar Kayabalı ile uzun zamandır birliktedir. Ekranlardan uzak kalmaya özen gösteren ikili sosyal medyada sık sık mutlu anlarını paylaşıyor.





Baraj Nehir kimdir?



Nehir; 25-30 yaşları arasında, genç ve güzel bir kadındır. Yetimhanede büyümüştür. Güçlü duruşunun arkasında son derece duygusal ve kırılgan bir yapıya sahiptir. Genç yaşında Zerrin ile tanışmıştır ve onun himayesine geçmiştir. Zerrin bir dolandırıcıdır ve Nehir’e de dolandırıcılığı öğretmiştir. Nehir bu işte çok yeteneklidir. Ancak yaşadığı bu sahte hayattan ve dolandırdığı insanlara verdiği zarardan dolayı mutsuzdur. Kendi olabildiği ve mutlu hissettiği tek anlar ise; bir arkadaşlık sitesinde, fotoğrafını dahi görmeden yazıştığı Nazım ile geçen zamanlardır. Tek dostu kendisinden yaşça çok büyük olan üst kat komşusu şair Orhan’dır. Orhan’ın kalbinin sesini dinle sözüne kulak verir ve Nazım’ı tanımak için yanına baraj inşaatına gider. Burada yaşayacakları ve kendi hayatının gerçeklerinden bir türlü kurtulamayışı onu zor durumların içine düşürecektir.