Barış Arduç Çukur'da! Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisine Barış Arduç dahil oldu. Yayınlandığı gün rekorlar kıran Çukur yine efsane bir isim dahil oldu.

İcralık ve hacizlik olanlar için son şans! TBMM onayından geçti ve borçlar silinecek! İcralık ve hacizlik olanlar için son şans! TBMM onayından geçti ve borçlar silinecek!

Barış Arduç Çukur'da! Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisine Barış Arduç dahil oldu. Yayınlandığı gün rekorlar kıran Çukur yine efsane bir isim dahil oldu. Çağatay Erdenet karakterinin kardeşi Çukur'a dahil oluyor. Oynayacak oyuncu Barış Arduç oldu.



Nejat İşler Saydı dizisi için Çukur'dan ayrıldı



Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisine gelmesi ses getiren Nejat İşler, Blutv ekranlarında yayınlanan Saygı dizisinin başrolü olmuştu. Çukur'da bu hafta Çağatay Erdenet ölerek diziye veda edecek. Çukur dizisinde Çağatay Erdenet'in kardeşi, Cengiz Erdenet'in oğlu rolü belli oldu. Ekranların en çok aranan yüzü Barış Arduç Çukur dizisine katıldı.



Barış Arduç çukur'da!



Barış Arduç Çukur'da! Yayınlandığı pazartesi akşamları rekor kıran Çukur'a efsane bir karakterle Barış Arduç dahil oldu. Çağatay Erdenet'in kardeşi Çukur'a katılıyor. Çukur'da intikam için gelen karakteri Barış Arduç canlandırıyor.



Bu pazartesi ilk defa ekranlarda göreceğimiz Barış Arduç'lu Çukur reyting rekorları kırması bekleniyor.