Ekran klasiği Survivor 2020 de heyecan dolu anlar yaşanmaya devam ediyor. Survivor ünlüler takımında yer alan Barış Murat Yağcı genç kızların dikkatini çekmeyi başardı.

Ekran klasiği Survivor 2020 de heyecan dolu anlar yaşanmaya devam ediyor. Survivor ünlüler takımında yer alan Barış Murat Yağcı genç kızların dikkatini çekmeyi başardı. Peki, Barış Murat Yağcı'nın sevgilisi var mı? Barış Murat Yağcı kaç yaşındadır? İşte detaylar...



Barış Murat Yağcı kimdir?



TV8'in sevilen yarışması Survivor yeni sezon bölümleriyle ekrana hızlı bir giriş yaptı. Ünlüler ve Gönüllüler takımındaki yarışmacılar bir anda seyircinin en çok merak ettiği isimler halinde dönüştü. Ünlüler takımında yer alan Barış Murat Yağcı hem sakin ve uyumlu kişiliği hem de yakışıklılığıyla seyircinin yıldızı haline geldi. 1991 yılında İzmir'de dünyaya gelen Barış Murat Yağcı, Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde eğitimini tamamladı.

Akbank Yeni Kampanyasıyla Kart Sahiplerine 200 TL Chip-Para Hediye Ediyor! Akbank Yeni Kampanyasıyla Kart Sahiplerine 200 TL Chip-Para Hediye Ediyor!


Spora olan ilgisi nedeniyle Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde de eğitim alan Barış Murat, küçük yaşlardan itibaren basketbolla ilgilendi. Hayatının en önemli olayı olarak değerlendirdiği gelişmede üniversite eğitimin ardından yaşandı. Anadolu Efes Spor Kulübü'ne transfer oldu. Profesyonel olarak basketbol oynamaya başlayan Barış Murat Yağcı, uzun boyu ve düzgün fiziğiyle dizi yapımcılarının dikkatini çekti. Basketbol hayatı sakatlık nedeniyle sona erdikten sonra modellik yapmaya başladı. Best Model of Turkey yarışmasına katılan Barış Murat Yağcı, birincilik ödülünü kazanmayı başardı. Modellik kariyerini sürdürdüğü esnada dizi teklifleri almaya başladı.



Oyunculuk eğitimi almadan dizilerde rol almak istemediği için önceliğini eğitime verdi. Ekrandaki ilk deneyimi Kocamın Ailesi dizisiyle oldu. Asıl çıkışını ise dönemin popüler dizisi Kiralık Aşk ile yaptı. Kiralık Aşk dizisinde Eymen karakterine hayat veren Barış Murat Yağcı, kısa süre içerisinde adından söz ettirdi. 1.95 boyunda olan oyuncunun son dizisiyse Şevkat Yerimdar oldu. Sıkı bir Survivor seyircisi olduğunu açıklayan Barış Murat, hırsı ve yarışmalardaki başarılı performansıyla önyargıları yıktı. Şu anda önceliğinin kariyeri olduğunu belirten oyuncunun sevgilisi yok.