Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği başrollerini Özge Gürel ve Can Yaman'ın paylaştığı Bay Yanlış dizisi bu akşam yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Ezgi ve Özgür'ün iyice yakınlaştığı bölümde, çiftin ailelerinden onay almaları onlar için yeni

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği başrollerini Özge Gürel ve Can Yaman'ın paylaştığı Bay Yanlış dizisi bu akşam yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Ezgi ve Özgür'ün iyice yakınlaştığı bölümde, çiftin ailelerinden onay almaları onlar için yeni bir dönemin başlangıcı olacak. Öte yandan yeni bölüm tanıtımda çalan aç kapıyı gir içeri şarkısı da çok beğenildi. Herkes Bay Yanlış dizisi aç kapıyı gir içeri şarkısının sözleri nedir? Bay Yanlış çalan müzik diye aramaya başladı. İşte detaylar...



Bay Yanlış dizisi yeni bölümünde Ezgi ve Özgür’ün birlikte olduğu sahnelerden birinde Özdemir Erdoğan'ın Aç Kapıyı Gir İçeri şarkısı kullanıldı. Özdemir Erdoğan dışında birçok isim de seslendirdi. 



Özdemir Erdoğan Aç Kapıyı Gir İçeri Şarkı Sözleri:



Bugünlerde bir şeyler oluyor bana acep neden

Yalnızlık geçiyor, gönlümdeki ıslak caddelerden

Bakarsan buğulu penceremden

Dünyam kapkaranlık, neden bilsen

Yapı Kredi Bankası Müşterilerine Özel: 100.000 TL’ye Kadar Kredi Fırsatı! Yapı Kredi Bankası Müşterilerine Özel: 100.000 TL’ye Kadar Kredi Fırsatı!


Aç kapıyı gir içeri, gönlüm bekliyor seni



Bana ne şu yalan dünyadan, yanımda sen olmazsan

Gözlerim kapanmaz seni sinemde uyutmazsam

Sevmeyince hayat bomboş dedin

Yaşamayı bana sen öğrettin



Aç kapıyı gir içeri gönlüm bekliyor seni



Bay Yanlış 5. bölümde neler olacak?



Serdar’la Göcek’te karşılaşan Ezgi ve Özgür, Serdar’ın da, Ebru’nun düğününe katılacağını öğrendiklerinde ne yapacaklarını düşünmeye başlarlar. Arkadaşları düğünü olaysız atlatmaları için fikir üretmeye ve onlara yardımcı olmaya çalışır. Bu arada Sevim ve Nevin çok iyi anlaşırlar, kısa zamanda Fitnat’ın yönlendirmesiyle Ezgi ve Özgür’ü baş göz etmek için plan yapmaya başlarlar. Ezgi ve Özgür de ailelerini üzmemek için, birbirlerine uygun değilmiş gibi numara yaparlar. Bu halleri aileleri de, ikisinin evlenmesi konusunda şüpheye sokar. Acaba Ezgi ve Özgür’ün bu oyunu başarılı olacak mıdır?