Fox TV her yıl olduğu gibi bu yaz da izleyicilerinin karşısına romantik komedi türünde bir yaz dizisiyle çıkacak. Geçtiğimiz yıl Her Yerde Sen dizisiyle büyük bir başarı yakalayan kanal bu yaz da bu durumu Bay Yanlış dizisiyle devam ettirmeyi umuyor.

Ziraat Bankası TC Kimlik Numarasına Göre Ödeme! 70.000 TL'ye Kadar Ödeme! Ziraat Bankası TC Kimlik Numarasına Göre Ödeme! 70.000 TL'ye Kadar Ödeme!

Fox TV her yıl olduğu gibi bu yaz da izleyicilerinin karşısına romantik komedi türünde bir yaz dizisiyle çıkacak. Geçtiğimiz yıl Her Yerde Sen dizisiyle büyük bir başarı yakalayan kanal bu yaz da bu durumu Bay Yanlış dizisiyle devam ettirmeyi umuyor. Can Yaman ve Özge Gürel'i yıllar sonra bir araya getirecek olan Bay Yanlış ne zaman başlayacak? Hangi gün yayınlanacak kadrosunda kimler var çok merak edildi. Biz de sizler için bu soruları haberimizde yanıtladık. Peki Bay Yanlış ne zaman başlayacak? Tarih belli mi





Bay Yanlış ne zaman başlayacak? Fox TV hangi gün yayınlanacak



Gold Filmin yapımcılığında çekilen yaz dizisi Bay Yanlış’ın yönetmenliğini Deniz Yorulmazer yaparken, dizinin senaryosunu Aslı ve Banu Zengin kaleme alıyor. Kulislerde konuşulan son bilgilere göre Bay Yanlış dizisinin Haziran ayında başlaması bekleniyor. Ancak henüz net bir açıklama yapılmadı. Bay Yanlış'ın başlayacağı tarih belli olur olmaz sizlerle paylaşacağız.





Bay Yanlış dizisinin konusu nedir? Kadrosunda kimler var



Başrollerini Can Yaman ile Özge Gürel paylaştığı Bay Yanlış dizisinin kadrosunda; Gürgen Öz, Fatma Toptaş, Sarpcan Köroğlu, Lale Başar, Cemre Gümeli, Serkay Tütüncü, Anıl Çelik, Feri Baycu Güler, Ece İrtem, Suat Sungur, Kimya Gökçe Aytaç ve Taygun Sungar gibi başarılı isimler yer alacak.



Çekimleri çok yakında İstanbul’da başlayacak olan romantik komedide; Özgür (Can Yaman); zengin ancak salaş bir hayat süren, aşka inanmayan bir barmen olarak çalışmaktadır. Ezgi (Özge Gürel) ise; artık yanlış ilişkilerden yorulmuş ve düzgün bir ilişki yaşayıp, evlenmeye kararlıdır. Ezgi’nin ilişki konularında başarılı olmadığını gören Özgür, kendisine ilişkiler konusunda mentorluk yapmaya ve Ezgi’nin hoşlandığı erkeği elde etmesi için ona taktikler vermeye başlar. Komşu evlerde yaşayan Özgür ile Ezgi zaman içerisinde neler yaşayacak?