Yapımını Gold Film'in üstlendiği Bay Yanlış dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Özge Gürel ve Can Yaman'ı yıllar sonra ilk kez bir arada gördüğümüz fragman herkesi heyecanlandırırken Bay Yanlış dizisinin oyuncuları ve konusu nedir? Bay Yanlış ne zaman baş

Yapımını Gold Film'in üstlendiği Bay Yanlış dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Özge Gürel ve Can Yaman'ı yıllar sonra ilk kez bir arada gördüğümüz fragman herkesi heyecanlandırırken Bay Yanlış dizisinin oyuncuları ve konusu nedir? Bay Yanlış ne zaman başlayacak? Hangi gün ekranlara gelecek? gibi detaylar her yerde aranmaya başladı. Biz de sizler için bu soruların yanıtlarını haberimizde derledik.



Fox TV'nin yeni yaz dizisi Bay Yanlış'ın yönetmen koltuğunda da Deniz Yorulmazer otururken, dizinin senaryosunu slı Zengin ve Banu Zengin kaleme alıyor.





Çekimleri tüm hızıyla devam eden Bay Yanlış dizisinin tanıtımı çok dikkat çekti. Diziden ilk görüntüleri izleyen herkes Özge Gürel ve Can Yaman'ı Dolunay'dan sonra yeniden bir arada görmekten çok mutlu oldu. Öte yandan hem aşk hem eğlence dolu bir hikayenin sinyallerini veren 1. bölüm fragmanı herkesten tam not aldı. 



Öte yandan tanıtımda yayın tarihi de açıklanan Bay Yanlış dizisi 26 Haziran Cuma akşamı saat 20:00'da Fox ekranlarında izleyici karşısına çıkacak.

Akbank ve 2 Bankadan Açıklama! Yerel Seçim Öncesi Faizsiz ve Düşük Faizli Nakit Kredi Başladı! Akbank ve 2 Bankadan Açıklama! Yerel Seçim Öncesi Faizsiz ve Düşük Faizli Nakit Kredi Başladı!


İşte Bay Yanlış dizisinin ilk tanıtımı:





Bay Yanlış dizisinin oyuncuları kimler?



Romantik komedi türündeki Bay Yanlış dizisinde; Can Yaman ve Özge Gürel ile birlikte Gürgen Öz, Fatma Toptaş, Sarpcan Köroğlu, Lale Başar, Cemre Gümeli, Serkay Tütüncü, Anıl Çelik, Feri Baycu Güler, Ece İrtem, Kimya Gökçe Aytaç, Taygun Sungar ve Suat Sungur gibi oyuncular da rol alıyor.



Dizide Can Yaman, zengin ancak salaş bir hayat süren, aşka inanmayan restoran sahibi Özgür'ü canlandıracak. Özge Gürel ise; artık yanlış ilişkilerden yorulmuş ve düzgün bir ilişki yaşayıp, evlenmeye kararlı Ezgi karakterine hayat verecek.





Bay Yanlış dizisinin konusu nedir?



Bay Yanlış dizisi; Ezgi’nin ilişki konularında başarılı olmadığını gören Özgür, kendisine ilişkiler konusunda mentorluk yapmaya ve Ezgi’nin hoşlandığı erkeği elde etmesi için ona taktikler vermeye başlar. Komşu evlerde yaşayan Özgür ile Ezgi zaman içerisinde neler yaşayacak?



Gerek oyuncuları gerek senaryosuyla heyecanla beklenen Bay Yanlış çok yakında Fox TV'de...