Yapımını Gold Film'in üstlendiği yaz dizisi Bay Yanlış 26 Haziran Cuma akşamı 1. bölümüyle izleyicileriyle buluştu.

Yapımını Gold Film'in üstlendiği yaz dizisi Bay Yanlış 26 Haziran Cuma akşamı 1. bölümüyle izleyicileriyle buluştu. Herkesin uzun süredir heyecanla beklediği Bay Yanlış beğenildi mi? çok merak edildi. Diziyi izleyenler yada akıbeti merak edenler ise Bay Yanlış dizisinin reytingleri nasıl? İzlendi mi tuttu mu? sorularına yanıt aramaya başladı. İşte detaylar...



Başrollerini Can Yaman ve Özge Gürel'in paylaştığı dizide Fatma Toptaş, Gürgen Öz, Serkay Tütüncü, Cemre Gümeli, Sarp Can Köroğlu gibi isimlerin de rol aldığı dizi daha tanıtımlarıyla dikkat çekmişti. 



Daha ilk bölümüyle de izleyicilerden tam not alan Bay Yanlış, gerek başrol oyuncuarının uyumu gerek aşk dolu hikayesiyle herkesi ekran başına kitledi. 





Bay Yanlış dizisinin reytingleri nasıl?



Ezgi’nin ilişki konularında başarılı olmadığını gören Özgür, kendisine ilişkiler konusunda mentorluk yapmaya ve Ezgi’nin hoşlandığı erkeği elde etmesi için ona taktikler vermeye başlar. Komşu evlerde yaşayan Özgür ile Ezgi'nin hikayesi ve oyuncu kadrosuyla herkesten tam not aldı. Özellikle daha önce Kiraz Mevsimi ve Dolunay gibi benzer romantik komediler de partner olan ve çok sevilen ikilinin yıllar sonra Bay Yanlış dizisinde rol alması izleyenleri daha da mutlu etti.

İcralık ve hacizlik olanlar için son şans! TBMM onayından geçti ve borçlar silinecek! İcralık ve hacizlik olanlar için son şans! TBMM onayından geçti ve borçlar silinecek!


Öte yandan uzun zamandır dizi izleyemeyen izleyiciler ekranlarda yeni bir yapım görmesi Bay Yanlış'ın şansını daha da arttırdı. Karakterlerin de oyunculara uyum sağlaması senaryo akışını kusursuz kılarken yaşanan tatlı komik olaylar da tuzu biberi oldu. 



Bay Yanlış dizisinin ilk bölüm reytingleri; ABC1’de 3.04 reytingle 4. sırada, AB’de 3.11 reytingle 3. oldu ve total grubunda 2.92 reytingle 4. sırada oldu. Fakat bu durum izleyiciler de biraz hayal kırıklığı yarattı. Çünkü Bay Yanlış ilk bölümüyle beklenen kadar iyi sonuçlar alamadı.





Bay Yanlış erken finali yapar mı?



Bildiğiniz gibi kanallar yeni başlayan dizilerinin devam edip etmeyeceği en az 3-4 bölüm sonra karar veriyor. Bu nedenle Bay Yanlış dizisinin akıbeti için bir şey söylemek pek de doğru olmaz. Ancak dizinin hem oyuncu kadrosu hem de hikayesine bakarsak fena reytingler elde etmeyeceği de ortada. Bu nedenle Bay Yanlış dizisinin erken final yapma ihtimali de düşük görünüyor. 



Öte yandan koronavirüs döneminde ekranların uzunca süre boş olması da Bay Yanlış'ın ekranlarda olması için şansını daha da yüksek kılıyor. 





Bay Yanlış dizisinin 1. bölümünde neler oldu?



Bay Yanlış ilk bölümde; Ezgi, erkek arkadaşı Soner‘e düzenlediği sürpriz doğum günü partisinde aldatıldığını öğrenir. Ezgi için zor günler yine başlamıştır. Soner’le birlikte yaşadığı evden ayrılmak zorunda kalan Ezgi bu arada işinden de olur. Bu süreç yeni kararlar almasına sebep olur. Artık “Yanlış” erkeklerden uzak duracak ve doğru erkeği bulacaktır. Bu kararını uygulamasında ona yardımcı olacak kişi ise tam anlamıyla bir bay yanlış olan yeni komşusu Özgür’dür.