Bay Yanlış'ın çekildiği ev nerede? Bay Yanlış Özgür'ün evinin gerçek sahibi kim? Fiyatı ne kadar? her yerde aranmaya başladı. Yaz aylarının gelmesiyle sezon finali yapan dizilerin yerini yaza özel hazırlanan diziler almaya başladı.

Bay Yanlış'ın çekildiği ev nerede? Bay Yanlış Özgür'ün evinin gerçek sahibi kim? Fiyatı ne kadar? her yerde aranmaya başladı. Yaz aylarının gelmesiyle sezon finali yapan dizilerin yerini yaza özel hazırlanan diziler almaya başladı. Bunlardan ilk ekranlara gelen ve çok dikkat çeken ise Bay Yanlış dizisi oldu.

Yapı Kredi Bankası Müşterilerine Özel: 100.000 TL’ye Kadar Kredi Fırsatı! Yapı Kredi Bankası Müşterilerine Özel: 100.000 TL’ye Kadar Kredi Fırsatı!


Yapımını Gold Film'in üstlendiği başrollerini Can Yaman ile özge Gürel'in paylştığı Bay Yanlış dizisi iki haftadır yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor.  Ezgi ve Özgür'ün heyecan dolu romantik hikayesinin anlatıldığı dizide Özgür'ün evi merak konusu oldu. Herkes Özgür karakterine hayat veren Can Yaman'ın oturduğu evi araştırmaya başladı.





Diziyi izleyen herkes İstanbul manzarasına hakim olan terası ve terasta yer alan yüzme havuzu ile dikkat çeken lüks evin nerede olduğu ve gerçek sahibini merak etti. Lüks evin ünlü bir şarkıcının olduğu ortaya çıktı.



Bay Yanlış Özgür'ün evi nerede? Lüks evin gerçek sahibi kim



Fox ekranlarında yayınlanan Bay Yanlış dizisinin çekildiği ev yani Özgür'ün evi Ataşehir'de bulunuyor. Hatta bu evin gerçek sahibi de şarkıcı Linet'in ta kendisi... Linet o evi 2019 yılında 1 millyon 250 bin dolara almıştı.  Linet'in satın aldığı ev, lüks bir sitenin 18. katında yer alırken terastan Adalar ve Kadıköy manzarası da görülüyor. Öte yandan terasta özel yüzme havuzu da bulunuyor.