Fox ekranlarında 26 Haziran akşamı başlayan yeni yaz dizisi Bay Yanlış tekrarları ne zaman yayınlanacak merak ediliyor. Bay Yanlış tekrarı ne zaman hangi gün saat kaçta sorularının yanıtını merak edenler için detayları sizler için derledik.

Fox ekranlarında 26 Haziran akşamı başlayan yeni yaz dizisi Bay Yanlış tekrarları ne zaman yayınlanacak merak ediliyor. Bay Yanlış tekrarı ne zaman hangi gün saat kaçta sorularının yanıtını merak edenler için detayları sizler için derledik. Fox TV yayın akışı 26 Haziran Cuma günü yayın hayatına başlayan Bay Yanlış dizisinin tekrarı ne zaman olacak ne zaman yayınlanacak?  Hangi günlerde ve saatlerde Fox TV’de yayınlanacak sitemizde sizler için paylaştık. Bay Yanlış isimli dizinin tekrarı ne zaman hangi gün saat kaçta? Ezgi’nin ilişki konularında başarılı olmadığını gören Özgür, kendisine ilişkiler konusunda mentorluk yapmaya ve Ezgi’nin hoşlandığı erkeği elde etmesi için ona taktikler vermeye başlar. Komşu evlerde yaşayan Özgür ile Ezgi zaman içerisinde neler yaşayacak? Konusunun anlatıldığı dizi yaza damgasını vuracak gibi görünüyor.





Bay Yanlış tekrar bölümleri hangi gün saat kaçta?



İlk bölümleri ile çok beğenilen yeni dizi Bay Yanlış izlemeyenler ya da kaçıranlar, ve dizinin tekrarını izlemek isteyenler için Fox TV’de tekrarları ne zaman yayınlanacak merak konusu oldu.  Fox’dan aldığımız yayın akışı bilgilerine göre dizinin tekrarlarını ve hangi gün hangi saatte yayınlanacağına buradan ulaşabileceksiniz. Corona virüs nedeniyle ekranların oldukça boş geçtiği dört ayın sonunda birçok yapım sezon finali yaparken bazıları yeni sezonda yeniden başlayacaklarını söyledi. Haliyle her sezon olduğu gibi kanallarda yaz dönemi için düğmeye bastı. Romantik komedi türündeki yaz dizisiyle cumaya damga vurmak isteyen Fox TV de Bay Yanlış dizisini izleyici karşısına çıkardı. Böylece Fox ekranlarına taze kan geldi. Hal böyle olunca Bay Yanlış dizisinin tekrarları ne zaman yayınlanacak? çok merak edildi. 

4000 TL Ödeme! TC Kimlik Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olanlar IBAN Numarasından Ödeme Alacak 4000 TL Ödeme! TC Kimlik Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olanlar IBAN Numarasından Ödeme Alacak


Bay Yanlış dizisinin tekrar gün ve saatleri şu şekilde belirlenmiş bulunuyor: 



Bay Yanlış ——>  Cuma 20.00 Yeni Bölüm 



Bay Yanlış ——> 11 Temmuz Cumartesi 13:30 / 22.45 Tekrarı



Bay Yanlış ——>  12 Temmuz Pazar 11.15/  23.00 Tekrarı