BAYKAR hediye tablet başvurusu nasıl yapılır? Baykar hediye tablet, baykar 5000 tablet başvurusu nasıl yapılıyor? Uzaktan eğitimin ilk orta ve lise dereceli okullarda 31 ağustos'tan itibaren başlaması ve mevcut pandemi sebebiyle halen daha açılmaması nede

BAYKAR hediye tablet başvurusu nasıl yapılır? Baykar hediye tablet, baykar 5000 tablet başvurusu nasıl yapılıyor? Uzaktan eğitimin ilk orta ve lise dereceli okullarda 31 ağustos'tan itibaren başlaması ve mevcut pandemi sebebiyle halen daha açılmaması nedeniyle uzaktan eğitim süregelmek de iken ülkemizde interneti, tableti ya da bilgisayarı olmayan binlerce öğrenci bulunmakta olduğu herkesi üzmekte.  Uzaktan eğitime ulaşma fırsatı bulunmayan öğrenciler için baykar 5000 adet tablet bilgisayar hediye edeceklerini duyurdu. Baykar Teknik Müdürü heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından yapılan açıklamada uzaktan eğitime destek amaçlı baykar 5000 tablet başvurusu detayları da çok merak edildi. 

Emekliye Müjde: TC Kimlik İle Ödeme 19.000 TL Olarak Hesaplara Yatacak! Emekliye Müjde: TC Kimlik İle Ödeme 19.000 TL Olarak Hesaplara Yatacak!


Baykar hediye tablet kampanyası şu sıralar yüz binlerce öğrenci tarafından merakla araştırılırken ilan365 olarak sizlere baykar bedava tablet başvurusu detaylarını paylaşacağız.



Peki uzaktan eğitimin desteklenmesi amacıyla baykar bedava tablet başvurusu nasıl yapılır sorusunun cevabına istinaden hazırladığımız haberimizde baykar bedava tablet başvurusu nasıl yapılır Ve ücretsiz tablet nasıl alınır detayları haberimizde



Uzaktan eğitimin yaşandığı covid salgını sebebiyle yarıda kalan eğitim 31 Ağustos itibariyle evlerden internet üzerinden başlamış bulunmakta. Eğitiminden geri kalınmaması için başlatılan uzaktan eğitime binlerce öğrencinin dahil olamadığını da biliyoruz. Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı'nın başlattığı tablet dizüstü bilgisayar kampanyasının akabinde Bugün de BAYKAR dan çok büyük bir açıklama yapıldı. Baykar bedava tablet 5000 tablet dağıtılacağı açıklaması sonrasında merakla beklenen BAYKAR bedava tablet başvurusu nasıl yapılır ücretsiz tablet nasıl alınır?



Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada 5000 tablet uzaktan eğitim Gören ve ihtiyacı olan öğrencilere dağıtılacağını söyledi. Bayraktar yaptığı açıklamada ''Fırsat eşitliğine katkı sunmak hedefiyle yola çıktık engelliler kaldırıldığında öğrencilerimizin bizi daha güzel bir geleceğe ulaştırılacağını inanıyoruz ' dedi



Milli Eğitim Bakanlığı ile koordineli olarak ortaklaşa başlatılan kampanya kapsamında BAYKAR bedava tablet ihtiyacı olan öğrencilere ulaştırılacak BAYKAR bedava tablet kampanyasının ne zaman ve ne şekilde dağıt olacağına dair Henüz bir bilgi paylaşımı yapılmadı.