Son zamanların en çok konuşulan ve merak edilerek araştırılan konuları arasında Kurban Bayramı ikramiye ödemeleri bulunuyor. Devlet tarafından dini bayramlara özel olarak birçok vatandaşımız için ikramiye ödemesi yapılıyor.

Son zamanların en çok konuşulan ve merak edilerek araştırılan konuları arasında Kurban Bayramı ikramiye ödemeleri bulunuyor. Devlet tarafından dini bayramlara özel olarak birçok vatandaşımız için ikramiye ödemesi yapılıyor. İkramiye ödemelerinin yapılmaya başladığı süre zarfından bugüne kadar herhangi bir şekilde zam yapılmadı. Bunun üzerine emekli vatandaşlar tarafından bu yıl içerisinde bayram ikramiyeleri için zam yapılması talep ediliyor. Bayram ikramiyelerine zam yapılacak mı? Bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? Bayram ikramiyeleri ile ilgili tüm bilgileri haber adresimiz üzerinden öğrenme fırsatını elde edebilirsiniz.



Ramazan bayramında pek çok emekli vatandaşımız için yapılan ikramiye ödemeleri korona virüs ile mücadele dönemi içerisinde vatandaşlarımızın mağdur olmaması amacıyla erken ödeme yapıldı. Bunun üzerine pek çok emekli vatandaşımız kurban bayramı ikramiyelerinin de erken ödenmesi bekliyor. Ancak bu konu ile alakalı olarak henüz net bir açıklama bulunmadığından dolayı kurban bayramından hemen öncesinden ödemelerin yapılması ön görülmektedir.



KURBAN BAYRAMI İKRAMİYELERİ HAKKINDA SON GELİŞMELER!



Kurban Bayramı sebebiyle maaşlarına ek olmak kaydıyla 1000 TL ikramiye ödemesi günümüzde pek çok vatandaşımız için sevindirici ödemeler arasında bulunuyor. Emekliler yapılacak resmi açıklamayı beklemeleri doğrultusunda erken yatıp yapmayacağını merak ederek araştırma başladı. Emekli vatandaşlarımız yılda 2 kere dini bayramlarda 1000 TL ek ödeme alma fırsatını bulmasıyla beraber yapılan ikramiye ödemeleri için zam bekliyor. Ancak zam konusu şuan için gündem de bulunmamaktadır. Ancak yapılan son dakika bir sürpriz karşılığında emekli vatandaşlarımızın ikramiye ödemelerine zam yapılmasının ardından maaşlara bin 250 TL ödeme yatırılma ihtimali bulunmaktadır.

Küresel Belirsizlikler Altın Fiyatlarını Yukarı Taşıyor: Uzmanlar Yükseliş Trendinin Devamını Öngörüyor Küresel Belirsizlikler Altın Fiyatlarını Yukarı Taşıyor: Uzmanlar Yükseliş Trendinin Devamını Öngörüyor


Yılın ilk ikramiye ödemesini Ramazan bayramında alan vatandaşlarımız kurban bayramı öncesinde ikinci ikramiye ödemeleri ile karşı karşıya kalabileceklerdir. Milyonlarca emekli vatandaşımız tarafından merak edilerek araştırılan bu konu hakkında detayları haberimizden öğrenebilirsiniz.



KURBAN BAYRAMI İKRAMİYELERİ İÇİN TARİH BELLİ OLDU!



Kurban bayramı 2020 tarihinde 31 Temmuz tarihinde başlayıp 3 Ağustos tarihinde sona erecek. Emekli vatandaşlarımız için dini bayramlara özel olarak yatırılan bayram ikramiyeleri Kurban bayramından hemen önce yatırılacağı ön görülmektedir. Bu ikramiyeler her yıl bayram öncesinde vatandaşlarımızın hesaplarına yatılmaktadır. Emekliler Temmuz ayı içerisinde kazançlı bir aya adım atmasıyla beraber günümüzde hem ikramiye alacak hem de maaşlarına zam yapılacak.



Günümüzde pek çok vatandaşımız tarafından emekli ikramiyeleri ne zaman yatacak? Sorusu milyonlarca emekli tarafından merak ediliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı 2020 dini günler takvimi kapsamında 31 Temmuz da Kurban Bayramı başlayacak. Bu doğrultu da 26 Temmuz ila 30 Temmuz arasında bayram ikramiyelerinin yatırılması bekleniyor.



BAYRAM İKRAMİYELERİ NE KADAR?



Kurban bayramı ikramiyelerinin ne zaman yatırılacağına dair henüz net bir açıklama bulunmasa dahi 26 Temmuz ila 30 Temmuz arasında hesaplara yatırılması bekleniyor. Bu konu ile ilgili net bir açıklama yapılması üzerine haber adresimiz üzerinden detayları öğrenme olanağına sahip olabilirsiniz. Emekli ikramiyeleri kurban bayramı için 1000 TL olarak belirlendi. Bu doğrultuda emekli vatandaşlarımızın 2020 yılı içerisinde bekledikleri zam oranları bu yıl uygulanmayacak.



EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYELERİNİ KİMLER ALABİLİR?




  • SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı emeklileri

  • Şehit yakınları ve gaziler

  • Ölüm aylığı alanlar

  • Vazife ve harp malullüğü aylığı alan er ve erbaşlar,

  • Geçici köy korucuları

  • Şeref aylığı alanlar

  • Şampiyon sporcular,

  • Kore, Kıbrıs ve İstiklal Savaşı gazileri,

  • Terörden zarar görmesi nedeniyle aylık bağlanan siviller ve hayatını kaybedenlerin hak sahipleri bayram ikramiyesinden faydalanabilecekler.