Devlet bedava maske dağıtacak. Devlet epttavm sitesi üzerinden bedava maske dağıtacak.

Devlet bedava maske dağıtacak. Devlet epttavm sitesi üzerinden bedava maske dağıtacak. maske.epttavm.com adresinden bedava maske satışları yapılacak. Şu an için maske.epttavm.com çöktü. Siteye ulaşamayanlar maske.epttavm.com adresini arıyor ancak siteye erişim yok.



Devletten herkese bedava maske!



T.C. Sağlık Bakanlığı ile T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın kararıyla online olarak ücretsiz maske temini başladı. 20 Yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşlar haricinde başvuran herkese bedava maske dağıtılacak. Her aile bir kişi olarak kişi başına 1 koli 5 adet maske alabilecke. Maskeler 1 hafta sonra tekrar istenilebilecek. Ücretsiz olarak gelecek maskeler TC kimlik numarasıyla başvuru yapılacak. Ancak başvurlar yoğun olunca site şu an için çöktü!



Bedava Maske Sitesi adresi ne?



Ücretsiz maske sitesinni adresi "maske.epttavm.com" . İnternetten ve şu an girmeye çalıştığınız site adresi doğru. Ancak çok yoğun başvuru olması nedeniyle "maske.epttavm.com" adresine şu anda ulaşılamıyor.



maske.epttavm.com birazdan ulaşılacak!



Devletten bedava masket dağıtımına oldukça fazla katılım sağlandı. "maske.epttavm.com" adresi kısa sürede çöktü. maske.epttavm.com neden girmiyor, maske.epttavm.com maske siparişi veremiyorum diyenler doğru adreste. Ancak şu an için site yoğun girişten kitlenmiş sürede.



Konuyla ilgili PTTavm'den yapılan açıklamaya göre; "maske.epttavm.com yoğun girişler nedeniyle çöktü. Birazdan giriş yoğunluğu azalınca tekrardan açılacak" yorumu yapıldı. 

Ziraat bankası TC Kimlik Son Rakamları 0-8 Arasında Olanlara, 88000 TL Ödeme Veriyor! Ziraat bankası TC Kimlik Son Rakamları 0-8 Arasında Olanlara, 88000 TL Ödeme Veriyor!


Sizde bedava maske için "maske.epttavm.com" adresine başvurabilirsiniz.



Cumhurbaşkanı Erdoğan kararı!