Başta sosyal medya olmak üzere pek çok mecrada trend olan Bee Network nedir? Sadece referans koduyla sisteme dahil olunabilen Bee Network ile ilgili araştırmalar başladı. Kullanıcılar Bitcoin'in tarihi rekorlar kırdığı bugünlerde Bee Network'ü merak ediy

Başta sosyal medya olmak üzere pek çok mecrada trend olan Bee Network nedir? Sadece referans koduyla sisteme dahil olunabilen Bee Network ile ilgili araştırmalar başladı. Kullanıcılar Bitcoin'in tarihi rekorlar kırdığı bugünlerde Bee Network'ü merak ediyor. Bee Network nedir? Bee Coin nedir, kaç dolar kaç TL? Bee Network güvenilir mi? Bee Network saadet zinciri mi? Bu soruların yanıtları merakla araştırılıyor. Bee Coin kazanmak için oluşturulan bir kripto para madenciliği oyunu olan Bee Network'a dair detayları haberimizde sizler için hazırladık...

Bee Network nedir? Sorusunun yanıtı son günlerde binlerce kullanıcı tarafından merakla araştırılmaya başlandı. Bee Network esasında cep telefonunuzdan kripto para madenciliği yapmanıza imkan tanıyan bir oyun olarak geliştirilmiştir. Yeni nesil Blockchain sistemi olarak Bee Network'e yalnızca referans - davetiye kodu ile giriş yapılabilmektedir. Bu durum da kullanıcıların kafasında "Bee Network saadet zinciri mi?" şüphesini beraberinde getiriyor. Henüz 2020 Aralık ayı itibariyle hayata geçirilen Bee Network ve Bee Coin ile ilgili bilinmezler de sürüyor.

Bee Network ağına dahil olan kullanıcılar, Madenci, Davetçi ve Doğrulayıcı statüleriyle Bee Coin madenciliği gerçekleştirmektedir. Bee Coin'lerin ilerleyen dönemde tıpkı Bitcoin ve diğer alt kripto para birimleri gibi ticari hayatta kullanılması bekleniyor. Bu açıdan kullanıcılar da cep telefonlarında kripto para madenciliği yaparak Bee Coinlere sahip olmak istiyorlar.

Bee Network Nedir? Bee Network'ün Büyüme Potansiyeli

Son dönemde ulusal para birimlerine olan güvenin azalması ve kripto para dünyasında yeni ve büyük gelişmelerin yaşanması yatırım algılamalarını da değiştirmiş durumda. Özellikle son dönemde Bitcoin'in yaşadığı değer artışı, yatırımcıları alt coinlere yönlendirmekte. Öyle ki klasik yatırım şekilleri yerini daha kazançlı yatırım araçlarına bırakmak üzere. Hal böyle olunca Bee Network'ün gelişme ve büyüme potansiyeli de dikkat çekiyor. Bitcoin an itibariyle 30 bin doların üzerinde işlem görüyor. Bee Network ve Bee Coin için de böyle bir büyüme potansiyeli elbette mevcut. Ancak yine de bu durumun tam aksinin yaşanabileceği de yatırımcılar tarafından akıllardan çıkarılmamalı.

Bee Coin Nasıl Kazanılır? Telefon Pil ve Şarj Tüketir mi?

Bee Network kripto para mandenciliği oyunu anlık olarak pil ve şarj tüketmemektedir. Sadece her uygulamada olabileceği gibi önemsiz miktarda şarj tüketimi olacak, onun dışında diğer kripto para madenciliği gibi yüksek ekran kartı ve işletim gücüne sahip bir cihaza bile ihtiyaç duymayacaksınız. Bee Network Madencilik için oturumunuzu aktif hale getirmeniz gerekmekte olup, ardından uygulamayı açık bırakmanıza da gerek duyulmuyor. Arka planda Bee Network çalışmayacak ve pil de tüketmeyecektir.

Bee Network Güvenilir mi?

Şuanda Bee Network'in güvenilir olup olmadığına ilişkin internette Türkçe olarak pek fazla kaynak bulunmamakla birlikte sisteme dahil olanlar herhangi bir kayıp yaşamadıklarını dile getiriyorlar. Bu nedenle temkinli yaklaşılsa da bir yatırım aracı olarak Bee Network ve Bee Coinlere ilgilinin ilerleyen dönemde daha da artacağı düşünülüyor.

Bee Coin'lerin fiyatına gelince şuan için değeri 0.003089 TL seviyesinde. 730.940 TL piyasa değeri bulunan Bee Coin'in günlük, haftalık ve aylık grafiğinde yaşanan değişimlere göre yatırımcıların pozisyon alması bekleniyor.