Bekçi maaşlarına zam müjdesi. Bekçiler ne kadar maaş alacak? Bekçilerin çalışma saatleri ve süreleri değişiyor.

Halkbank Borçları Olanları İlgilendiren Bir Duyuru Yaptı, 170.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek! Halkbank Borçları Olanları İlgilendiren Bir Duyuru Yaptı, 170.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek!

Bekçi maaşlarına zam müjdesi. Bekçiler ne kadar maaş alacak? Bekçilerin çalışma saatleri ve süreleri değişiyor. Bekçiler yarın meclisin açılmasıyla büyük bir heyacan içinde. Çalışma süreleri 40 saate düşürülecek bekçilerin maaşlarında iyileştirme olacak.



Bekçilere zam geliyor!



Koronavirüs nedeniyle 2 aydır kapalı olan Meclis açılıyor. Meclis 2 Haziran 2020 salı günü toplanacak ve Bekçi maaşları ve çalışma saatleri görüşülecek. Aldığımız bilgi doğrutusunda Bekçi maaşlarının yüzde 10 artacağı yönünde. En düşük bekçi maaşı 4500 TL yükselecek. Lise mezunu ve üniversite mezunu bekçi arasında 5 TL olan maaş farkı da artık olmayacak. Bekçi maaşları zamdan ziyade 40 saat haftalık çalışma süresi daha da mutlu edecek.



8 saat çalışma 2 gün tatil!



Bekçilere büyük müjde çalışma saatlerinden geliyor. Bekçiler artık 2 gün tatil yapabilecek. 5 Gün 8 saat çalışacak bekçiler 40 saatten fazla çalışmayacak. Artık sıkça olan 8 saat çalışıp 24 saat evde olma yasalaşıyor. Böylelikle haftada 40 saatten fazla görev yazıldığında da ödeme alabilecekler.



Görev yetkileri artıyor!



Henüz belli olmayan ancak mecliste görüşülecek bir diğer konu görev yetkileri. Bekçilerin görev yetkilerinin de artırılacağı konuşuluyor.