Bilinmeyen numara sorgulaması nasıl yapılır? Beni kim aramış nasıl öğrenebilirim? Bilinmeyen bir numarayı aradığı zaman GSM operatörleri aracılığıyla numara sorgulaması yapabilir ve aranan numaranın kime ait olduğunu öğrenebilirsiniz. Rehberde kayıtlı ol

Bilinmeyen numara sorgulaması nasıl yapılır? Beni kim aramış nasıl öğrenebilirim? Bilinmeyen bir numarayı aradığı zaman GSM operatörleri aracılığıyla numara sorgulaması yapabilir ve aranan numaranın kime ait olduğunu öğrenebilirsiniz. Rehberde kayıtlı olmaları durumunda SMS ile kolayca numara sorgulaması yapabilirsiniz. Turkcell, Turk Telekom, Vodafone operatörlerine kayıtlı bilinmeyen numara sorgulaması nasıl yapılır merak ediyorsanız yazımızın devamını okuyabilirsiniz.



Beni Kim Aramış Öğrenme



Bilinmeyen bir numara tarafından arama yapıldığı zaman, numara sorgulaması yapabilmeniz mümkün. Tanımadığınız bir numara aradığı zaman, sorgulama işlemini yaparak, numaranın hangi hatta kayıtlı olduğunu ve numaranın kimin üzerine kayıtlı olduğunu öğrenebilirsiniz. Turkcell, Turk Telekom ve Vodafone başta olmak üzere hatta kayıtlı numara sahiplerini sorgulamasını hemen yapabilmeniz mümkün.

23 Nisan 2024 Resmi gazetede detaylar açıklandı! Emeklilere 13000 TL Ödeme yarın başlayacak! 23 Nisan 2024 Resmi gazetede detaylar açıklandı! Emeklilere 13000 TL Ödeme yarın başlayacak!


Türk Telekom Bilinmeyen Numara Öğrenme



Türk Telekom’a kayıtlı numaraları sorgulayabilir ve bu numaraların kime ait olduğunu bulabilirsiniz. Türk Telekom’un resmi internet sayfasına giriş yaparak, tahmin ettiğiniz kişinin bilgilerini girerek, numara sorgulaması yapabilirsiniz. www.ttrehber.turktelekom.com.tr bağlantısına tıklayarak numara sorgulaması yapabilirsiniz. Burada basit veya kapsamlı bir arama yapabilirsiniz. Burada sorgulama sonucunuza ulaşabilmek için numaranın TTREHBER’e kayıtlı olması gerekir. Bunun dışında da Türk Telekom 11811 servisini arayarak sorgulama da yapabilirsiniz. Türk Telekom bilinmeyen numara sorgulaması için telefonunuzun mesaj kısmına sorgulama yapacağınız numaranın başına 0 eklemenden yazıp 11855’e görmeniz yeterli olacaktır. Kısa bir süre içerisinde sorgulama sonucunuzu öğrenebilirsiniz. Bu hizmet ücretlidir.



TURKCELL Beni Kim Aramış Öğrenme



Turkcell Rehber’e kayıtlı olan bir numara sorgulamasını dakikalar içerisinde yapabilmeniz mümkündür. Sorgulama yaptığınız numaranın Turkcell Rehber’e kayıtlı olması gerekir. Sorgulama yapabilmek için, telefonunuzun mesaj kısmına arama yapacağınız numaranın başına 0 eklemeden yazmanız ve 2200’a göndermeniz yeterli olacaktır. Eğer numara Turkcell Rehber’de kayıtlı değilse, bilinmeyen numarayı öğrenmeniz biraz zor olacaktır. Buna ek olarak 11832 numarasını arayarak da sorgulama yapabilirsiniz. SMS ile sorgulama ücreti temin edilebilir.



Vodafone Bilinmeyen Numara Nasıl Sorgulanır?



Vodafone kayıtlı numara sorgulaması yapabilmeniz için numaranın Vodafone Rehber’e kayıtlı olması gerekir. Öncelikle SMS ile numara sorgulaması yapabilirsiniz. Telefonunuz mesaj kısmına KIM yazıp bir boşluk bırakıp sorgulama yapacağınız numaranın başına 0 eklemeden numarayı yazmanız ve 7048’e göndermeniz yeterli olacaktır. Birkaç dakika içerisinde, SMS ile sorgulama sonucunuzu öğrenebilirsiniz. Buna ek olarak 18422 arayarak da numara sorgulaması yapabilirsiniz. SMS servis ücreti bulunmaktadır.



Yukarıda sizinle GSM operatörleri bilinmeyen numara sorgulaması hakkında bilgi verdik. Yukarıda bahsettiğimiz yöntemlerle sorgulama yapabilirsiniz. Buna ek olarak kişinin iletişim bilgilerine kayıt etmesi ve herkese açık demesi durumunda da FACEBOOK üzerinden sorgulama yapabilirsiniz. Facebook üzerinden sorgulama yapılabilmesi için hesap açan kişinin numarasını gizlememesi gerekir. Eğer, kişi numarasını operatör rehberinden gizlediyse, sorgulama yapabilmeniz için Cumhuriyet Başsavcılığına dilekçe vermeniz gerekir. Sizi rahatsız eden bir numara olduğunu ve şikayet etmek istediğinizi bildirmeniz durumunda, savcılık operatörlere resmi bir dilekçe göndererek, bilinmeyen numarayı sorgulama yapılmasına olanak tanımaktadır. Bununla birlikte, kişinin kimleri aradığı ve kime mesaj gönderdiği de görüntülenebilir.