Beşiktaş Antalyaspor 3-0 maç özeti izle. Hazırlık maçında Beşiktaş Antalyaspor 3 0 maçın golleri izle.

Beşiktaş Antalyaspor 3-0 maç özeti izle. Hazırlık maçında Beşiktaş Antalyaspor 3 0 maçın golleri izle. Atakan Üner, Mensah ve İlker İşler Beşiktaş fırmasıyla ilk gollerini atan isimler oldu. Beşiktaş Antalyaspor 3 0 maçın gollerini izle.

Emeklilere Yeni Bir ÖDEME: Garanti BBVA'dan 22.500 TL'ye Kadar Promosyon İmkanı Emeklilere Yeni Bir ÖDEME: Garanti BBVA'dan 22.500 TL'ye Kadar Promosyon İmkanı


Karşılaşmaya fırtına gibi başlayan Beşiktaş'ta 3. dakika Atakan Üner, Oğuzhan Özyakup güzel pasıyla topu ağlara gönderdi. Hem Atakan hem Hasic, Lens'ten formayı alması kesin gözüyle bakılıyor. 40. dakika Bernand Mensah skoru 2-0 getirerek ilk yarının skoruu belli etti. Karşılaşmada son sözü İlkay İşler söyledi.



Beşiktaş Antalyaspor 3 0 maçın özetini izle Kartal uçmaya başladı



Beşiktaş, Süper Lig’de yeni sezon hazırlıkları kapsamında yer aldığı The Land Of Legends Cup’ta Fraport TAV Antalyaspor ile kozlarını paylaşıyor. The Land Of LEgends Cup organizasyonunda ilk maçında Fenerbahçe'ye 4-0 yenilen Fraport TAV Antalyaspor, Sivasspor'a karşı mağlup olan Beşiktaş ile üçüncülük maçına çıkacak. Peki, Beşiktaş-Antalyaspor hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?



The Lands Of Legends Cup Üçüncülük ve Final Maç Programı



4 EYLÜL CUMA ÜÇÜNCÜLÜK MAÇI



BEŞİKTAŞ - ANTALYASPOR ( SPOR SMART 77.Kanal)



5 EYLÜL CUMARTESİ FİNAL MAÇI



FENERBAHÇE- SİVASSPOR ( SPOR SMART 77.Kanal )



Beşiktaş Antalyaspor Canlı Maç Bilgileri



Beşiktaş - Antalyaspor üçüncülük maçı 4 Eylül Cuma (bugün) saat 21:00'da Spor Smart ekranlarından naklen ve kesintisiz olarak yayınlanacak. Vodafone Park'ta oynanacak mücadeleye Koronavirüs salgını nedeniyle seyirci kabul edilmeyecek. Zorlu 90 dakikada Sergen Yalçın'lı Beşiktaş, Tamer Tuna'lı Antalyaspor'a karşı! İki ekipte moral bulmak adına kazanmak zorunda. 



Beşiktaş da Antalyaspor da sezon öncesi zayıf noktalarını görmek ve eksiklerini kapatarak Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor. İki ekipte bu sezon Lig'de başarılı sonuçlarla üst sıraları hedefliyor. Beşiktaş, ekonomik açıdan zorluklara karşın bu sezon Şampiyonluk ipini göğüsleyebilecek mi? Tamer Tuna'lı Antalyaspor da Avrupa Kupaları için mücadele verecek. Zorlu mücadelede iki ekibe de şimdiden başarılar dileriz.