Beşiktaş Fatih Karagümrük 5 2 maç özeti izle! Süper Lig'e ara verilen haftada Beşiktaş Fatih Karagümrük karşı karşıya geldi. Beşiktaş Fatih Karagümrük 5 2 maç özeti izle! Beşiktaş Fatih Karagümrük 5 2 maçın golleri izle.

Beşiktaş Fatih Karagümrük 5 2 maç özeti izle! Süper Lig'e ara verilen haftada Beşiktaş Fatih Karagümrük karşı karşıya geldi. Beşiktaş Fatih Karagümrük 5 2 maç özeti izle! Beşiktaş Fatih Karagümrük 5 2 maçın golleri izle. Geniş özet Beşiktaş Fatih Karagümrük maçın goller izle.



Bambaşka Kara Kartal!



Siyah beyazlı ekip bambaşka formda bir şekilde Fatih Karagümrüğü mağlup etti. Sergen Yalçın, alınan kötü sonuçlardan sonra adeta takımı baştan yarattı. Beşiktaş Fatih Karagümrük 5 2 maç özeti izle! Beşiktaş Fatih Karagümrük 5 2 maçın golleri izle. Larin golleri Aboubakar golü ve Atiba'nın golü merakla bekleniyor. Siyah beyazlı ekip ilk yarı ecel teri dökse de ikinci yarı çok farklı bir oyuncu Fatih Karagümrüğü 5-2 mağlup etti.



Josef golle tanıştı!





Karşılaşmaya çok hızlı başlayan siyah beyazlı ekip Josef De Souza golüyle 16. dakika da öne geçti. Josef şık bir kafa vuruşuyla skoru 1-0 getirdi. 25. dakika da hızlı oyunu sürdüren beşiktaş Atiba Hutchinson golüyle skoru 2-0 getirdi. Tam rahatladık derken;



Fatih Karagümrük gücünü gösterdi!

Emekliye Müjde: TC Kimlik İle Ödeme 19.000 TL Olarak Hesaplara Yatacak! Emekliye Müjde: TC Kimlik İle Ödeme 19.000 TL Olarak Hesaplara Yatacak!




Fatih Karagümrük ilk yarı hem iyi oyunu hem şık golleriyle dikkat çekti ve ligin ikinci yarısı çok iş yapacağını gösterdi. 30. dakika Yannis Salibur'un golüyle skoru 2-1 getiren İstanbul temsilcisi, 36. dakika Mevlüt Erdinç'in golüyle ilk yarı eşitliği yakaladı.



Cyle Larin resitali!



İkinci yarıya muhteşem oyunuyla başlayan Beşiktaş'ta 2 dakika da Cyle Larin damga vurdu. Cyle Larin önce 46. dakika da daha sonra 48. dakika da sahneye çıkarak skoru 4-2 getirdi.



Vincent Aboubakar golle döndü!





Karşılaşmanın 55. dakikasında sahneye Vincent Aboubakar çıktı. Beşiktaş'ın bu sezon en çok şey beklediği isim olan Aboubakar 55. dakika penaltıdan takımını 5-2 öne geçiren golü attı.