Liglerin başlamasının ilan edilmesinin ardından antremana başlayan kulüplerimizden Fenerbahçe ve Galatasaray sonrası Beşiktaş'ta Covid-19 şoku yaşanıyor. Beşiktaş'ta bir futbolcu ve çalışanda Coronavirüs pozitif çıktı.

Liglerin başlamasının ilan edilmesinin ardından antremana başlayan kulüplerimizden Fenerbahçe ve Galatasaray sonrası Beşiktaş'ta Covid-19 şoku yaşanıyor. Beşiktaş'ta bir futbolcu ve çalışanda Coronavirüs pozitif çıktı. Peki hangi oyuncuda pozitif çıktı sır gibi saklanıyor.

Vakıfbank Emekli Kredisi: Maaş Alan Emeklilere Verilecek Tutar Belli Oldu! Vakıfbank Emekli Kredisi: Maaş Alan Emeklilere Verilecek Tutar Belli Oldu!


Beşiktaş'ta Koronavirüs şoku!



Türkiye'de Koronavirüs bilançosu azalırken, liglerin başlama kararı gelmesinin ardından büyük bir şok yaşandı. Beşiktaş'ta bir futbolcu ve bir çalışanda Coronavirüs testi pozitif çıktığı açıklandı. Beşiktaş'ta hangi futbolcu Corona oldu. BJK'da Koronavirüs'e yakalanan hasta kim soruus merak ediliyor.





8 Mayıs Cuma günü, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, tüm futbolcularımız, teknik heyetimiz ve tesis çalışanlarımıza Covid-19 testi yapılmıştır.



Yapılan testler neticesinde, bir futbolcumuz ile bir çalışanımızda pozitif Covid-19 test sonucu tespit edilmiştir.



Testi pozitif sonuçlanan futbolcumuz ile çalışanımızın takip ve tedavi sürecine, ilgili prosedürler doğrultusunda derhal başlanmıştır.