Beyaz Show geri dönüyor. Beyaz Show hangi kanalda ne zaman geri dönecek? Beyazıt Öztürk'ün her şekilde yeniden döneceğinin müjdesini verdiği Beyaz Show kanalı ve detayları belli oldu.

Denizbank Nisan ayının sonuna kadar yeni ödeme verecek: 40.000 TL'ye kadar hemen aynı gün onay alın! Denizbank Nisan ayının sonuna kadar yeni ödeme verecek: 40.000 TL'ye kadar hemen aynı gün onay alın!
Beyaz Show geri dönüyor. Beyaz Show hangi kanalda ne zaman geri dönecek? Beyazıt Öztürk'ün her şekilde yeniden döneceğinin müjdesini verdiği Beyaz Show kanalı ve detayları belli oldu. Beyazıt Öztürk O Ses Türkiye sonrası kendi programıyla geri dönüyor.

Beyaz Show geri dönüyor!

20 yıl süren Kanal D'de Beyaz Show programı sonrası 1 yıl ara veren ve O Ses Türkiye jüri üyeliği yapan ve Youtube kanalı açan Beyazıt Öztürk TV'ye kendi programıyla geri dönüyor. Beyaz Show 2021 yılında yeniden başlayacak. Program biraz daha skeçlerin ön planda olduğu program olsa da eski formatına çok yakın.

Beyaz Show hangi kanalda yeniden başlayacak?

Acun Ilıcalı, Beyaz Show'u da aldı. 20 yıl süren TV serüveni sonrası TV8 ekranlarıyla ekranlara dönen Beyaz, yeniden TV8'le yola devam kararı aldı. Beyaz Show 2021'de TV8 ekranlarında yada Exxen'de yayınlanacak. Beyaz, 2 sezon anlaştığı O Ses Türkiye jüriliğinden bu sezon ekranlara gelmemişti. Bu sebeple Acun Beyaz Show için Beyazı ikna etti.

Şubat, Mart, Nisan ve Mayıs ayında TV8 yada Exxen ekranlarında Beyaz Show izleyeceğiz. Beyaz Show çok izlenirse Beyaz O Ses Türkiye jüri üyeliğinden çekilecek ve sadece kendi programına odaklanacak.

Beyaz Show 2021'de TV8'de