Söylemezsem Olmaz Seda Akgül neden yok? Ayrıldı mı kovuldu mu? çok merak edildi. Hafta içi her gün yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında 14 Nisan Pazartesi günü Seda Akgül yerinde yoktu.

Söylemezsem Olmaz Seda Akgül neden yok? Ayrıldı mı kovuldu mu? çok merak edildi. Hafta içi her gün yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında 14 Nisan Pazartesi günü Seda Akgül yerinde yoktu. Programı izleyen herkes Seda Akgül nerede? Neden yok? Programdan ayrıldı mı aramaya başladı. Biz de sizler için bu soruları haberimizde yanıtladık.

Ev Almak Artık Daha Kolay! İşte %0.69 Faiz Oranlı Konut Kredisinin Getirdiği Avantajlar Ev Almak Artık Daha Kolay! İşte %0.69 Faiz Oranlı Konut Kredisinin Getirdiği Avantajlar


Söylemezsem Olmaz'ın sunucularından Seda Akgül, programdan ayrıldığını açıkladı. Seda Akgül Instagram hesabından Söylemezsem Olmaz’dan ayrıldığını açıkladı. Peki neden?





SÖYLEMEZSEM OLMAZ SEDA AKGÜL NEDEN AYRILDI?



Geçtiğimiz aylarda Kanal D ekranlarında sunduğu programa veda eden ve ardından Söylemezsem Olmaz programına sunucu olarak katılan Seda Akgül görevinden ayrıldı. Instagram hesabından yaptığı açıklamada durumu açıklayan Akgül, uzun bir süredir Çeşme'de yaşadığını İstanbul'a da gelip gittiğini açıkladı. Ancak corona virüs sebebiyle annesiyle babasının yardıma ihtiyacı olduğunu ve sağlık koşulları nedeniyle İzmir'de onlarla kalmak zorunda olduğunu dile getirdi.



Yani Seda Akgül corona virüs nedeniyle Söylemezsem Olmaz'a veda etti.