Her hafta ucuz ve indirimli ürünleri yayınlayan Bim, bu hafta bir çok üründe fırsat sunuyor.

Her hafta ucuz ve indirimli ürünleri yayınlayan Bim, bu hafta bir çok üründe fırsat sunuyor. Bim aktüel yeni ürünleri neler? Bim firması Cuma günü Salı günü ve hafta sonu indirimleriyle 3 gün üst üste indirim yapıyor. Sizler için Bim Aktüel ucuz indirimli ürünlerini hazırladık. İşte Bim'de inanılmaz indirimler!



Geçtiğimiz günlerde inanılmaz açıklamalar geldi. BİM durumu olmayan vatandaşlara Sevindirici haberi verdi. BİM A101 ve şok adeta bir yarış haldeler ve her geçen gün her kampanyalar ortaya çıkarmaktalar. BİM bu kampanyası ile bütün rekabete girdiği mağazaları solladı. İnanılmaz kampanyaları vatandaşların dikkatini çekti. u hafta BİM Aktüel ürünlerinde muhteşem malzemeler sizleri bekliyor olacak. Özellikle maddi durumu elverişli olmayan işiler mutlaka bu hafta BİM'e uğramalıdır. İnanılmaz uygun fiyata tüm evinize ağzına kadar doldurabilecek siniz. Vatandaşlar BİM'in duyurduğu bu haberi öğrenince BİM aktüel kataloğu ondan neler olduğunu merak etmeye başladı. u hafta BİM mağazalarına gelecek ürünler arasında evcil hayvan ürünleri, Gıda ürünleri, kişisel ve çocuk ürünleri vardır. Bu ürünler neredeyse geliş fiyatına vatandaşlara sunulacaktır. Şimdi sizlere Bu hafta BİM'e gelecek olan ürünler hakkında detaylı bir şekilde bilgiler sunacağız. Haberimiz hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için mutlaka haberimizin devamını okumanızı tavsiye edilir.



Her hafta salı günü BİM Aktüel ürünleri yenileniyor. Dilediğiniz ürünleri BİM'de kolay bir şekilde bulmanız mümkün oluyor. Bim bu hafta yine inanılmaz indirimler yaparak vatandaşların dikkatini çekmeyi başardı. BİM'in 13 Ekim 2020 aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Bu katalogda inanılmaz ürünler yer alacak. Bu özellikle durumu kötü olan ve uygun fiyata kaliteli ürünler almayı tercih eden vatandaşlarımız için yapılan bir kampanya olacak. Bu hafta BİM'e gelir inanılmaz uygun ürünleri inanılmaz kalitede alabileceksiniz. Şimdi sizlere Bu hafta BİM mağazalarına gelecek aktüel ürünler ve fiyatları hakkında detaylı bilgiler vereceğiz. İşte Bu hafta BİM mağazalarına gelen aktüel ürünler aşağıdaki gibidir



Yağ

TC KİMLİK yazarak mesaj gönderin! QNB Finansbank SMS ile kredi başvurusu yapanlara 100.000 TL verecek! TC KİMLİK yazarak mesaj gönderin! QNB Finansbank SMS ile kredi başvurusu yapanlara 100.000 TL verecek!


Bu hafta Bİm kataloğunda birçok gıda malzemesi yer almaktadır. Bu katalogda özellikle 5 litrelik Torku marka Ayçiçek yağı dikkat çekiyor. Torku marka herkesin bildiği üzere Türk Malı ve kalitelidir. Bu sebeple diğer Yağlara göre biraz daha üst seviyede olmaktadır. Bu hafta BİM mağazalarının kataloğunda Torku marka yağ mevcuttur. 5 litrelik Torku marka bu yağı 46.90 TL'ye alabilirsiniz.



Bulgur



BİM aktüel ürünler kataloğu unda yer alan diğer gıda malzemesi ise bulgur dur. Bu bulgurun markası ise korkudur. Torku kaliteli bir markadır. BİM kaliteli ürünler getirdiği gibi uygun fiyatı da müşterilerine tanımaktadır. Bu hafta katalogda yer alan iki buçuk kilogramlık bulgurun fiyatı 12.90 TL olacaktır.



Sucuk



İM Aktüel ürünlerinde bu hafta mevcut olan bir diğer gıda malzemesi de Sucuk dur. Bim bu hafta Torku markalı 500 gramlık dana Kangal sucuk 23,90 TL'ye satışa çıkarıyor. Çocuk müşterileri ile buluşuyor. Normalde 1 kilogram Torku sucuk 70 80 TL arasında satılıyor. BİM değilse Bu hafta yarım kilo Torku marka sucuk 23,90 TL'ye satılacak.



Kırışıklık karşıtı yüz bakım kremi



Eğer cildinize önem veriyorsanız ve uygun fiyata Kaliteli malzemeler almak istiyor iseniz Bu hafta BİM'e gelecek kırışıklık karşıtı yüz bakım kremini kaçırmamanızı tavsiye edilir. Bu hafta nivea'nın 50ml gece ve gündüz kremi tezgâhlarda yerini alacak ve 24, 90 TL'den satışa çıkarılacaktır.



Parfüm deodorant



BİM bu hafta kataloğu unda parfüm ve deodorant Ada yer verdi. Birbirinden güzel kokuları ile beyance marka 75 ml lik parfümleri 16,90 TL'den satışa sunuyor. Eğer parfüme ihtiyacınız var ise bu hafta BİM'e uğramayı asla ihmal etmeyin