BİM marketler zinciri için skandal suçlama! BİM marketlerinde skandal! Daha önce de haklarında domuz yağı ve domuz kılı çıktığı olduğu iddia edilen BİM marketler zinciri yeni bir iddia ile gündemde. Bim Gramajlarla oynadığı iddialarına cevap verdi.

Emekliye Müjdeli Haber: Cumhurbaşkanı Onayladı ve Emekli Maaşlarını Alanlar İçin 100.000 TL Ödenecek! Emekliye Müjdeli Haber: Cumhurbaşkanı Onayladı ve Emekli Maaşlarını Alanlar İçin 100.000 TL Ödenecek!
BİM marketler zinciri için skandal suçlama! BİM marketlerinde skandal! Daha önce de haklarında domuz yağı ve domuz kılı çıktığı olduğu iddia edilen BİM marketler zinciri yeni bir iddia ile gündemde. Bim Gramajlarla oynadığı iddialarına cevap verdi. Ancak sosyal medyada kanıtlarla fotoğraflar paylaşıldı! BİM gramajlarla mı oynuyor?

Bim için skandal bir iddia daha ortaya atıldı. Daha önce ürünlerinden yabancı madde ve domuz yağı, domuz kılı gibi maddelerin çıktığı iddia edilen BİM için yeni bir skandal iddia ortaya atıldı.

BİM marketleri gramajlarla mı oynuyorlar?

BİM marketler zinciri için skandal bir suçlama daha ortaya atıldı. Daha önce hakkında domuz yağı ve domuz kılı gibi maddelerin çıktığı iddia edilen BİM'de gramajlarla oynandığı iddiaları sosyal medyaya düştü.

Sosyal medyada bir vatandaş BİM'den aldığı 5 kg'lık bir ürünü tartıda tarttırması sonrası BİM'i şikayet etti. Balıkesir'de BİM'den aldığı ürünü tarttırması sonucu gramajların eksik olduğunu fark eden vatandaş, fotoğraflarla BİM'e şikayet başvurusu oluşturdu ve resimleri sosyal medyaya yükledi. Bir başka vatandaş da BİM'den aldığı sarımsağın gramajının eksik olduğunu iddia etti.



 

BİM Açıklama Yaptı! 

BİM marketler zinciri bu iddiaların yayılması üzerine internet sitelerinde bir açıklama yayınladı. İşte BİM'in açıklaması;