BİM saat kaçta açılıyor BİM saat kaçta kapanıyor 2020 senesinde de çok merakla araştırılıyor. Özellikle de indirim günlerinde artan bu arama ile vatandaş indirimli ürünlerden faydalanmak adına BİM saat kaçta açılıyor sorusunun yanıtını bulduktan sonra er

BİM saat kaçta açılıyor BİM saat kaçta kapanıyor 2020 senesinde de çok merakla araştırılıyor. Özellikle de indirim günlerinde artan bu arama ile vatandaş indirimli ürünlerden faydalanmak adına BİM saat kaçta açılıyor sorusunun yanıtını bulduktan sonra erkenden marketin yolunu tutmakta.  Senelerdir aktül ürünler katalogu ile Cuma günlerini indirim günü ilan eden BİM indirimli ürünlerden sınırlı sayıda her marketine dağıtmakta iken  BİM indirimli ürünler kataloglarıdaki ürünlere kavuşmak isteye vatandaş BİM sat kaçta açılıyor BİM saat kaçta açılıyor sorusunu neredeyse her hafta merakla araştırmakta. Şu sıralar 11 Eylül BİM indirimli ürünler listesi de merakla aranmakta iken ilk önce BİM kaçta açılıyor 2020 sorusunun cevabını vereceğiz. .  Koronavirüs salgını sonrasında ise mağazaların açılış kapanış satlerinde oynama yapıldığı sebebiyle herkes mağazalar kaçta açılıp kapanıyor diye sık sık sormaya başladı. BİM sat kaçta açılıyor BİM saat kaçta kapanıyor sorulaınızın cevabını sizler için araştırdık. 



En kaliteli ürünü en uygun fiyata sunan BİM bu iindirimleri her Cuma günü müşterisine arz etmekte.  BİM saat kaçta açılıyor BİM saat kaçta kapanıyor sorularının cevaplarını özellkle de şu günlerde araştırdık. 



Peki ya BİM mesai saatleri korona salgını ile birlikte marketlerin açılış kapanış saatlerinin değişmesi sonrasında merak edilmekte olup, sizler için BİM marketler zinciri ile alakalı tüm detayları paylaşacağız. Mayıs Ayı 1995 yılından bu yana  ilk ülke genelinde 21 mağazasıyla başlayan BİM şu sıralar en ücra köşelere kadar marketler zincirini taşıyıp kaliteyi ucuza sunmaya devam etmektedir. Peki  BİM çalışma saatleri nasıl. BİM sabah kaçta açılıyor BİM saat kaçta kapanıyor. Binlerce vatandaş her gün BİM  açılış ve kapanış saatlerine gre markete gidiyorken bunda da en büyük etken kesinlikle ki BİM aktüel ürünler olmakta. BİM aktüel ürünler kataloğu incelememizi de sizlere bir sonraki haberimizde sunacağız. 



BİM MESAİ SAATLERİ GÜNCELLENDİ



BİM marketleri sabah 09:00 itibariyle hizmet vermeye başlamaktadır. Öğle arası veren BİM akşam saat 21:00’a kadar açıktır.  Sadece Öğlen 12.55 13.35 saatleri arasında öğle yemeği tatili yapmaktadır. Hafta sonları yani cumartesi ve pazar günleri de aynı saatlerde hizmet vermektedir.



BİM NE ZAMAN AÇILMIŞTIR BİM SAHİBİ KİMDİR



BİM AŞ. ülkemizde indirimli deyince akla ilk gelen mağazalar zinciridir. BİM marketler zincirinin sahpleri ve hisseleri ile araştırdık. Merkez Bereket Gıda A.Ş.: %14,78 ,Naspak Gıda A.Ş.: %10, 67, Diğer: %3,02, Halka açık: %71,53 İlk sektöre 21 mağazası ile başlamış olan BİM 2016'nın Aralık ayı itibarıyla Türkiye genelinde 5.580 mağazası ile hizmet vermektedir. Bim Mağazalar zincirinin FAS'ta 330 mağazası bulunmaktadır. 2018 senesinde 48 bin çalışanı c-vardır. Ürünlerini halk ile buluştururken ucuzluğu ve kaliteyi amaç edinen BİM, haftalık olarak her cuma günü müşterilerine Aktüel Ürünler adında çıkarmış olduğu konsept dışı ve içi bir takım ürünleri perakende olarak pazarlamaktadır. Bu ürünlerde yoğurtlardan elektronik aletlere kadar birçok çeşit bulunmaktadır.

4000 TL Ödeme! TC Kimlik Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olanlar IBAN Numarasından Ödeme Alacak 4000 TL Ödeme! TC Kimlik Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olanlar IBAN Numarasından Ödeme Alacak


ORTAKLIĞI





Merkez Bereket Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.      89.753.984



Naspak Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.     64.792.000



Diğer (Halka Kapalı)                 18.348.000



Diğer (Halka Açık)        434.306.016



Toplam    607.200.000