BİM'de hırsızlık saniye saniye kameralara yansıdı. BİM marketlerde dün gece akıl almaz bir hırsızlık olayı yaşandı.

BİM'de hırsızlık saniye saniye kameralara yansıdı. BİM marketlerde dün gece akıl almaz bir hırsızlık olayı yaşandı.25 yaşındaki iki çocuk annesi, Bim'den 200 TL'lik ürün çaldığı anlar kameraya yansıdı. Bim'in güvenlik görevlisi müdahelesiyle olay yerine polis ekibi kaldı. Gözaltına alınan genç kızın ifadeleri kan dondurdu.

Elime ağırlık yapıyordu!

Hırsızlık yapmadığını, eline ağırlık yaptığı için ürünleri sakladığını ifade eden genç kadın, kasaya gidip ödeme yapacaktım. Marketi gezerken el arabası yada koymaya bir şey bulamadığını ifade eden kadın, kasaya gidip ödeyecektim demesi sonrası salıverildi.

BİM her yerde kameralarımız var!

Bu olayların sık sık olduğunu ifade eden Bim müdürü, "Bu resmen hırsızlıktı.. Böyle olaylar her gün başımıza geliyor ve bu paralar bizden yada çalışanlardan çıkıyor. Hal böyle olunca biz de direk müdahale ediyorduk. Gidip kadının çıkmasını mı bekleyelim diyerek vatandaşları uyardı.."

Ne yaptığınızı görüyoruz!

Konuyla ilgili her gün bu olayların yaşandığını ifade eden Bim müdürü, "Sürekli olarak bu olaylar başımıza geliyor. Ancak herkese söyleyelim Bim marketlerde kameranın görmediği hiç bir açı yok. Bu sebeple lütfen hırsızlık yapmayın" açıklamalarında bulundu.

Hırsızlık yapmadım iddiası!

Konuyla ilgili ifadesi alınan genç kadın ise kameralardan habersiz. Tamamen bir yanlış anlaşılma oldu. Herhangi bir çalma yada hırsızlık söz konusu değil dedi. İşte o görüntülerle sizi karşı karşıya bırakıyoruz. Hırsızlık mı yoksa yanlış anlaşılma mı kararı siz verin.

İşte o görüntüler!



Marketlerde hırsızlık olayları arttı!

Konuyla ilgili yapılan araştırmalarda, Marketlerde hırsızlık olaylarının son 1 ay içinde çok arttığı öğrenildi. Hem A101, hem Bim hem Şok market çalışanları "Marketlerde hırsızlık olayları hergün olur. Ama bir kişi olur, iki kişi olur. Şimdi çok artmaya başladı. Eskiden çocuklar sakız, gofret çalardı, şimdi büyükler tereyağ ve peynir çalıyor ve bu paralar bizden çıkıyor" diyerek isyan etti.