BİM saat kaçta açılıyor BİM saat kaçta kapanıyor  sorusu özellikle de son dönemlerde çok soruluyor. Mevcut Pandemi öncesinde BİM indiRimli ürünler kataloglarıdaki ürünlere kavuşmak isteye vatandaş BİM sat kaçta açılıyor BİM saat kaçta kapanıyor sorusunu

BİM saat kaçta açılıyor BİM saat kaçta kapanıyor  sorusu özellikle de son dönemlerde çok soruluyor. Mevcut Pandemi öncesinde BİM indiRimli ürünler kataloglarıdaki ürünlere kavuşmak isteye vatandaş BİM sat kaçta açılıyor BİM saat kaçta kapanıyor sorusunu sormaktaydı.  Koronavirüs salgını sonrasında ise mağazaların açılış kapanış satlerinde oynama yapıldığı sebebiyle herkes mağazalar kaçta açılıp kapanıyor diye sık sık sormayabaşladı. BİM saat kaçta açılıyor BİM saat kaçta kapanıyor sorulaınızın cevabını haberimizin detayında bulabilrisiniz. 



Perakende hayatına başladığı ilk günden beri Cuma günlerini indirim günü ilan edip aktüel ürünler listesinde kaliteyi çok uygun fiyata sunan BİM sat kaçta açılıyor BİM saat kaçta kapanıyor sorularının cevaplarını özellikle de şu günlerde araştırdık. Mevcut korona salgını sebebiyle normalleşme dönemi öncesinde açılış kapanış saatlerinde değişiklik olmuşken normalleşme sonrasında BİM kaçta açılıyor BİM kaçta kapanıyor sorularının yanıtları değişti mi bir bakalım



BİM hakkında merak edilen detaylar akabinde BİM çalışma saatleri nasıl BİM sabah kaçta açılıyor BİM akşam saat kaçta kapanıyor. Binlerce vatandaş her gün BİM açılış ve kapanış saatlerine göre markete gidiyorken bunda da en büyük etken kesinlikle ki BİM aktüel ürünler olmakta. 



BİM ÇALIŞMA SAATLERİ



BİM market sabah saat 09.00 ile akşam 21.00 arasında çalışmaktadır. Hafta sonları yani cumartesi ve pazar günleri de aynı saatlerde hizmet vermektedir.

Ziraat Bankası, TEB ve Akbank Emeklilere Müjde Verildi! 3 Bankadan 11000 TL'ye Kadar Nakit Ödeme Verilecek! Ziraat Bankası, TEB ve Akbank Emeklilere Müjde Verildi! 3 Bankadan 11000 TL'ye Kadar Nakit Ödeme Verilecek!




BİM HAKKINDA



 



BİM Birleşik Mağazalar AŞ, faaliyetlerine 1995 yılında 21 mağazayla başlamıştır.



BİM’in ana ilkesi, temel gıda ve tüketim malzemelerinin yüksek kalite ve en uygun fiyat ile tüketiciye ulaştırılmasıdır. Yüksek indirim (hard-discount) modelinin Türkiye’deki ilk temsilcisi olan BİM, portföyünde yaklaşık 750 ürün bulundururken aynı zamanda çok sayıda özel markalı ürünü de müşterilerine sunmayı hedeflemektedir.



1997 yılında Türkiye'nin ilk özel marka (private label) ürünü olan Dost Süt, tüketicinin beğenisine sunulmuştur. 2000 yılında 599 mağazaya, 2005 yılında 1.194 mağazaya ulaşan BİM, 2016'nın Aralık ayı itibarıyla Türkiye genelinde 5.580 mağazası ile hizmet vermektedir.



Şirket, Borsa İstanbul'a 2005 Temmuz'da BIMAS kodu ile kote olmuştur. Aralık 2016 itibarıyla, hisselerinin yüzde 71,02'si halka açık olarak işlem görmektedir.



11 Nisan 2009 tarihinde Fas'ın Kazablanka kentinde aynı gün içinde 10 mağaza açarak faaliyetlerine başlamıştır.[9] Şirketin şu anda Fas'ta 330 mağazası bulunmaktadır. 2014 yılı ikinci yarısında 46 mağaza açarak giriş yaptığı Mısır'da şu an 212 mağazaya ulaşmıştır. Ayrıca şirket 2012 yılında Avea tabanlı sanal operatörü BİMCell ile GSM sektörüne de girmiştir. BimCell'in abone sayısı 2012 yılı sonu 440 bin, 2013 yılı 700 bin, 2014 yılında 1 milyon ulaşmıştır. 2011 yılında 8 milyar TL’yi geçen cirosuyla, Türkiye gıda perakende pazarındaki bir numaralı pozisyonda kalmaya devam etti.



Aktüel ürünler



Ürünlerini halk ile buluştururken ucuzluğu ve kaliteyi amaç edinen BİM, haftalık olarak her cuma günü müşterilerine Aktüel Ürünler adında çıkarmış olduğu konsept dışı ve içi bir takım ürünleri perakende olarak pazarlamaktadır. Bu ürünlerde yoğurtlardan elektronik aletlere kadar birçok çeşit bulunmaktadır