Bir Bilen Bir Pişiren saat kaçta? Sunucuları kimler? Adları ne her yerde aranmaya başladı. 26 Temmuz itibariyle her pazar saat 09:45'te ekranlara gelecek  Bir Bilen Bir Pişiren programının sunuculuğunu  Türev Uludağ ve Ebru Erke üstlenecek.

Bir Bilen Bir Pişiren saat kaçta? Sunucuları kimler? Adları ne her yerde aranmaya başladı. 26 Temmuz itibariyle her pazar saat 09:45'te ekranlara gelecek  Bir Bilen Bir Pişiren programının sunuculuğunu  Türev Uludağ ve Ebru Erke üstlenecek. Her hafta ünlü bir ismi konuk edecek olan ikili, ülke ülke, şehir şehir gezecek ve mutfakta hünerlerini sergileyecek. Peki Bir Bilen Bir Pişiren sunucuları  Türev Uludağ ve Ebru Erke kimdir? Evliler mi? Kaç yaşındalar? Hadi gelin birlikte bakalım...





 Bir Bilen Bir Pişiren sunucusu Türev Uludağ kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor



Türev Uludağ, 1987 tarihinde Adana Pozantı'da dünyaya geldi. Onu daha çok tanımamıza vesile olan lakabı ise "Dünyayı Yiyen Adam"dır. Aynı zamanda aşçılık mesleğini icra etmektedir.



İki kız kardeşe sahiptir. Kardeşlerinin isimleri ise İşlev ve Söylev'dir. Annesi ve babası emekli öğretmendir. Bu bilgileri ise bir röportajında kendi ağzından dile getirmiştir. Lisans eğitimini Uludağ Üniversitesi Turizm bölümünde almıştır. Ayrıca Craft Akamide'de Kamera Önü Oyunculuk bölümünde de eğitim görmüştür. Bu yönüyle kameralara çok hakimdir ve ekrana sıcaklığını daha iyi yansıtarak reytinglerine olumlu katkı sağlar.



2010 senesinde Beşiktaş'ta 'Reçel Türevleri' isminde bir kahvaltı mekanı açarak adını duyuracağını o zamanlardan belli etmiştir. Reçellerini yapan kişi ise annesidir. Adana Pozantı'da bir üretim tesisleri vardır ve ünlü isimlerin de kaldığı büyük otellere reçel satmaktadır.

Cumhurbaşkanı Duyurdu! Emeklilere Özel İndirimler ve Kampanyalar Başlıyor! Cumhurbaşkanı Duyurdu! Emeklilere Özel İndirimler ve Kampanyalar Başlıyor!


Beşiktaş'ta bulunan dükkanında ise soğandan havuca kadar çok geniş bir reçel yelpazesi vardır. Toplamda 51 adet reçel seçeneği sunarak müşteri memnuniyetini önplanda tutar. tv360'da sunmuş olduğu 'Mutlu Kahvaltılar' programı ile televizyon dünyasına adım atmıştır ve başarısını burda da sürdürerek işinin ne kadar ehli bir isim olduğunu herkese göstermiştir. Kendisi evli ve Uraz adında bir erkek çocuğa sahiptir. Son olarak TV8 ekranlarındaki 'Sağlam Geziyoruz' adlı programın sunuculuğunu üstlenmiştir.



Bir Bilen Bir Pişiren sunucusu Ebru Erke kimdir? Evli mi



Usta oyuncu Altan Erkekli ile evli olan Ebru Erke, Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümünü bitirdi. Bir müddet sektörde teknik pazarlama alanında çalıştıktan sonra doğru beslenme ve sağlıklı yaşam üzerine radyo programları yapmaya başladı. İki yıl boyunca farklı dünya mutfaklarının eğitimini aldı. Yemek kitabı editörlüğüyle başlayan yazım hayatı şu anda Food and Travel dergisinin genel yayın yönetmeni, La Cucina Italiana dergisinin yayın danışmanı ve Milliyet gazetesi gastronomi yazarlığı olarak devam etmektedir.



2015-2016 yılında Trakya Bölgesi meslek yüksekokullarında okutulmak üzere ilk kez hazırlanan Bilinçli Mutfak adlı ders kitabının bir kısmını yazıp tamamının editörlüğünü Milli Eğitim Bakanlığı için yapmıştır. Anadolu Üniversitesi’nde okutulmakta olan Gastronomi ve Medya adlı kitabın ise bir bölümünü yazmıştır. 



Çay eğitimini Hindistan’da tamamladıktan sonra, Amerika merkezli dünya çay someliyerleri birliği ITMA’dan sertifikasını almıştır. İtalya’da geçerliliği olan zeytinyağı tadım uzmanlığı sertifikasını Siena’da IRVEA Olive Oil Academy’den almış olup, Münih’teki Doemens Akademi’den aldığı eğitim sonrası dünyadaki sayılı su someliyerlerinden biri olmuştur. Bein Gurme için iki yıl boyunca yaptığı program çekimleri bir süre verilen aradan sonra tekrar devam ediyor. Mutfak Dostları Derneği Yönetim Kurulu üyesi olup aktif bir Slow Food destekçisidir. Kahvaltı adlı kitabı vardır.