ATV'nin Perşembe akşamlarının zirve dizisi Bir Zamanlar Çukurova dizisinde son dakika ayrılık haberi! Behice'nin ardından bir isim daha veda etti! Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 25 Şubat 2021 tarihli bugün ki yayınlanan bölümünde Esra Dermancıoğlu'nun ha

ATV'nin Perşembe akşamlarının zirve dizisi Bir Zamanlar Çukurova dizisinde son dakika ayrılık haberi! Behice'nin ardından bir isim daha veda etti! Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 25 Şubat 2021 tarihli bugün ki yayınlanan bölümünde Esra Dermancıoğlu'nun hayat verdiği Behice karakteri intihar ederek diziden ayrılacak. Ancak diziden bir ayrılık daha yaşanacak! Dizinin bir diğer başrolü de diziye veda etti!

Başrollerinde Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Melike İpek Yalova, Kerem Alışık ve Furkan Palalı gibi isimlerin yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinde bu bölüm Behice karakterinin oyunları nihayet ortaya çıkıyor. Behice'nin Hünkar Yaman'ı öldürdüğünü tüm Çukurova öğreniyor.

ATV'nin Perşembe akşamları reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Behice'nin çevirdiği oyunlar nihayet ortaya çıktı. Behice'nin Hünkar Hanım cinayetini öğrenen Demir ve Fekeli, katil Behice'nin peşine düştü. Behice, yeğeni Müjgan'ın arabasını ve Gaffur'un evinden para çalarak İstanbul'a kaçmak üzere yola çıkar. Ancak Demir ve Fekeli peşindedir.

Behice kaçamayacağını anlayarak bir uçurumun kenarından Demir ve Fekeli'nin önünde kendini atarak intihar eder.  Esra Dermancıoğlu diziden ayrılarak dizinin hayranlarını Behice'den kurtaracak. Böylelikle dizinin hayranları Vahide Perçin ve Uğur Güneş'ten sonra Behice'ye de veda edecek.

DİZİDEN ÇIKAN ÇIKANA!


Bir Zamanlar Çukurova dizisinde bu sezon ayrılık üzerine ayrılık yaşanmaya devam ediyor. Diziden önce dizinin başrolü Hünkar Yaman karakterini canlandıran Vahide Perçin ayrılmıştı. Vahide Perçin özel sebepler diyerek diziye veda ettiğini açıklamıştı. Vahide Perçin'in canlandırdığı Hünkar Yaman karakteri Behice tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü.

Hünkar Yaman'ın ölümünün hemen ardından ise dizinin Yılmaz'ı Uğur Güneş diziden sürpriz bir kararla ayrılmıştı. Sözleşmesi biten Uğur Güneş, diziden ayrılmak istediğini iletmiş ve diziye araba kazasında ölerek veda etmişti. Uğur Güneş'in diziden eski sevgilisi Hilal Altınbilek ile Kerem Alışık'ın aşk dedikoduları nedeniyle çıktığı iddia edilmişti. Hatta kulislerde Uğur Güneş, Hilal Altınbilek'in sette kavga ettiği araya Murat Yıldırım'ın girdiği konuşulmuştu.

Behice'nin ölümü sonrası diziden bir isimin daha çıkacağı öğrenildi. Dizinin Ali Rahmet Fekeli'si Kerem Alışık diziden ayrılma kararı aldı. Vahide Perçin'in ardından diziden İstanbul'u özlediği gerekçisiyle ayrılacağını söyleyen Kerem Alışık'ın yapımcılar tarafından ikna edildiği düşünülmüştü. Ancak Alışık diziden ayrılma kararını yeniden iletti ve yapımcı bu sefer kabul etmek durumunda kaldı.



YAPIMCILAR İKNA EDEMEDİ!

Kerem Alışık'ın TRT'de "Seneye Bu Zamanlar" isimli programı sunacağı zaten biliniyordu. Fragmanları dönen programa odaklanmak isteyen Kerem Alışık, Bir Zamanlar Çukurova yapımcısının daha az set teklifini de kabul etmedi ve diziden ayrıldı. Fekeli'nin de diziden Behice, Yılmaz ve Hünkar gibi ölerek mi yoksa bu sefer farklı bir senaryo ile uzaklara giderek mi çıkacağı henüz bilinmiyor.

Fekeli'nin de diziden çıkmasıyla diziye yeni bir ismin gireceği de tahmin ediliyor. Dizide Fekeli'nin çıkmasıyla Demir ve Fikret savaşına yeni bir yaşı geçkin birinin dahil edilmesi bekleniyor. Dizide Vahide Perçin ve Kerem Alışık'ın çıkması, Furkan Palalı ve Hande Soral'in girmesiyle gençleşen kadroda şu an sadece Sevda Çağlayan karakteri ile Nazan Kesal bulunuyor.