Bir Zamanlar Çukurova Behice'yi kim vurdu? Bir Zamanlar Çukurova Behice'si diziden ayrılacak mı? Bir Zamanlar Çukurova'da izleyicilerim kalbine derinden üzen Bir ayrılık yaşandı . Geçtiğimiz bölümde genel olarak sinsiliği ile bilinen Behice tarafından bı

Bir Zamanlar Çukurova Behice'yi kim vurdu? Bir Zamanlar Çukurova Behice'si diziden ayrılacak mı? Bir Zamanlar Çukurova'da izleyicilerim kalbine derinden üzen Bir ayrılık yaşandı . Geçtiğimiz bölümde genel olarak sinsiliği ile bilinen Behice tarafından bıçaklanan Hünkar, diziye veda etmiş ve bu veda sahneleri Bir Zamanlar Çukurova 72. bölüme damgasını vurmuştu. Matem ve yas dolu geçen Bİr Zamanlar Çukurova dizisinde ettiğini bulacak dedirten Behice 'de diziye veda ediyor. Hünkar'ın ölmesi sorasında herkes Behice'ye adeta düşman olurken, Hünkar iyilikleri ile Behice'de yılanlığı ile tanınıyor. Peki Bir amanlar Çukurova son bölümde Behice'yi kim vuruyor ve Behice ölecek mi soruları çok konuşuluyor. Sizler için hazırladığımız Bir Zamanlar Çukurova dizisine has özel haberimizde artık tüm dengelerin değişeceği belirtiliyor.



Bilindiği üzere beylik bıçağıyla Hünkar'ı sırtından vurmuştu Behice... Ava giderken avlanan Behice de Hünkar'ın kaderini yaşayacak ama Hükar gibi kollarda mı uğurlanacak bilinmez...

Bir Zamanlar Çukurova 73. bölümünde Behice'nin adam tuttuğu ve tarjikomik bir şekilde kendini vurdurttuğı ve 'bir daha vur' sahnesinin gündemde alay konusu olduğu bilinirken tam tuttuğu adam kendisini vururken, bir köpeğin saldırması silahın nereye tetiklendiğini ispat etirememişti.



Sosyal medya da ortaya atılan iddialarda senaristlerden daha fazla yazılan senaryolara şahitlik etmekteyiz. Yapılan ilk senaryo Behice'yi kim vurdu sorusunun cevabı olarak   Fikret olmaktaydı. Fikret'in babasının intikamını almak için Behice'yi vurdu diyenler var Öte yandan Bİr Zamanlar Çukurova yılan karakteri yorumları da Behice için gecenin en çok konuşulan konularından olurken, diğer bir yanda da Sevda Yaman'ın hapse girmesini engellemek için de Fikret'in vurmuş olabileceği söyleniyor.



Bir zamanlar Çukurova yeni bölümünde neler olacak sorusuna yanıt olarak herkes Behice'yi kimin vurduğunu merak ediyor. Öe yandan Behie'nin vurulması ile alakalı sadece iddia çerçevesind senaristlerden daha fazla hikaye yazan izleyicilerin yorumlarına bir göz atalım

3 ihtimal ile yazılan Behice'nin katilinin Züleyha, Yılmaz ve Fikret olabilecği konusunda türlü yorumlar gelirken, Behice ölecek mi sorusu da şaibesini koruyor.

2 Sezona damgasını vurdu


İstanbul da zengin bir yaşam süren Behice, abisinden kaçarak Adana'ya gelmiş ve yeğeni Müjgan'ın yanında kamaya başlamıştır. Adana Çukurova'ya gelen Behice daha dakika 1 gol hesabı ile entrikanın içine dalmıştır. Çok da hoşuna giden bir durumdur bu durum.

Nasıl bir karakterdi Behice?


Bir Zamanlar Çukurova son bölümde vurulan Behice güzel mi güzel akıllımı akıllı sinsi bir bayandır. Yılmaz'ın Müjgan'ı değil de Züleyha'yı sevdiğini anlamasıyla herşey başlamıştır. Yeğeni müjgan'ın yanında gibi durup, entrikalarıyla da pek sevilmeyen bir karakterdir. Hatta öyle ki gerçek hayatta Behice bakışlı yorumlarına da aşina olmaktayız.

Hünkar'la yıldızları barışmadı


2 sezon Hünkar'la didişen Behice sonunda muradına erdi ve hünkar'ın cesedini çalılıkların arasına taşıyacak esareti kendinde buldu. Sonra salla bıçağı Çukurovanın derin sularına.... Derken kimsenin bilmediği sır ortaya çıkacak ve so bölümde o bıçakla değil de silahla vurulacak.

Peki ayrılacak mı


Yılan Behiye'nin diziden ayrılıp ayrılmayacağını soruyorsunuz. Ancak elimize gelen bilgilerde Bir Zamanlar Çukurova Behice vurulsa da ölemeyecek, çünkü kendisini bekleyen daha da hazin bir son olacak ve ettiğini bulacak. Müjgan ile oradan oraya savrulacak ve dizi final yapmadan Ankkara'ya kaçacak.