Bu reytinglere biter mi demeyin bitiyor! TİMS B imzalı Bir Zamanlar Çukurova dizisi final yapıyor! Teşkilat ve Maraşlı dizileriyle Bir Zamanlar Çukurova dizisi yapımcısı kararını verdi! 3 dizisiyle harikalar yaratan Tims B Bir Zamanlar Çukurova dizisine f

Bu reytinglere biter mi demeyin bitiyor! TİMS B imzalı Bir Zamanlar Çukurova dizisi final yapıyor! Teşkilat ve Maraşlı dizileriyle Bir Zamanlar Çukurova dizisi yapımcısı kararını verdi! 3 dizisiyle harikalar yaratan Tims B Bir Zamanlar Çukurova dizisine final kararı aldırttı!

Bir Zamanlar Çukurova bitiyor!

ATV ekranlarında reyting rekorları kıran Bir Zamanlar Çukurova final kararı aldı. Yayınlandığı perşembe akşamları tüm zamanların en çok izlenen dizisi konumunda olan Bir Zamanlar Çukurova final kararı hayranlarını üzdü. Ancak ATV'nin devam etmesine rağmen Bir Zamanlar Çukurova final yapacak!

3 diziyle rekor kırıyordu!

Bir Zamanlar Çukurova perşembe günü, Teşkilat ile pazar günü ve Maraşlı dizisiyle pazartesi reytingleri kasıp kavuran Tims B Bir Zamanlar Çukurova dizisini final yaptırıyor. Ortak yazar kadrosunda başrollerinde olan Ethem Özışık, Maraşlı ve Teşkilat dizilerini yazıyor, Bir Zamanlar Çukurova ekibine destek oluyordu!

Bir Zamanlar Çukurova neden bitiyor?

ATV ekranlarında haftalık reytinglerde bile ya 1. ya 2. olan Bir Zamanlar Çukurova final kararı çok konuşulacak. Her perşembe akşamı rakipsiz giden Çukurova'da hikaye kalmadı. Bir Zamanlar Çukurova yapımcısı " 1 sezon olarak planlamıştık, 3. sezona geçtik, 4. sezon imkansız hikaye kalmadı" açıklaması ardından Bir Zamanlar Çukurova final yapacağı kesinleşmişti. Ancak bu açıklamadan aylar sonra final tarihi de belli oldu. Normalde bir kanalda diziyi yapımcı devam ettirmek istiyor ancak Tims B yepyeni projelerle yeni bir Osmanlı projesiye Star TV anlaşmak üzere. Bir Zamanlar Çukurova bitmesinde en büyük etken senaryo.

Bir Zamanlar Çukurova ne zaman bitecek?

ATV'nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova final tarihini ATV'de açıkladı. Bir Zamanlar Çukurova unutulmaz 3. sezon finaliyle bitecek. Bir Zamanlar Çukurova final tarihi 27 Mayıs 2021 Perşembe akşamı biteceği öğrenildi.

Kerem Alışık'ta ayrılıyor!

Vahide Perçin'in Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılması bir çok konuyuda dizinin de seyrini değiştirdi. Vahide Gördüm sonrası Kerem Alışık'ta Ali Rahman Fekeli karakteri Bir Zamanlar Çukurova veda edecek. Ancak TİMS, Kerem Alışık'ı bırakmıyor. TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran Teşkilat dizisine çok sürpriz bir karakterle geçeceği öğrenildi.

ATV: En son bitirmek isteyeceğimiz diziydi!

ATV'den Bir Zamanlar Çukurova final kararına açıklaması sonrası "En son bitirmek isteyeceğimiz projeydi, 3 sezondur rekorlar kıran bir yapım. Ancak yapım ekibiyle bizde 1 sezon olarak planlamıştık, 3 sezon bize diziyi yazan ekibe, yapımcıya ve senariste teşekkür ediyoruz" açıklamasında bulundu.

Usta isimler ve yeni yıldızlar çıkarttı!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi eski isimlere ün, yeni isimleri müthiş bir karıyer bıraktı. Ekranların aranan yüzü olan Hünkar Yaman'la Vahide Perçin, televizyonda uzun süre reyting alamayan Demir Yaman'ı Murat Ünalmış adeta yeniden doğdu. Şu ana kadar Diriliş Ertuğrul dahil her projesi tutan Uğur Güneş'le Ali Rahmen Fekeli'yle Kerem Alışık bambaşka bir üne kavuştu.

Ancak Bir Zamanlar Çukurova en büyük desteği Züleyha karakteriyle Hilal Altınbilek'e gelecek. Hilal Altınbilek adeta şu dönemin en çok aranan yüzü olacak ve Bir Zamanlar Çukurova biter bitmez ekranların en çok aranan kişisi olacak. Hilal Altınbilek ilk işi sinema filmi olacak.