ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova bomba transfer. Son günlerde ayrılık haberleriyle çalkalanan dizi bu sefer bomba bir transferle bomba bir hikayeyle yerinden oynayacak.

Ziraat Bankası TC Kimlik Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olanlara, AY SONUNA Kadar 100.000 TL Ödeme Yapacak Ziraat Bankası TC Kimlik Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olanlara, AY SONUNA Kadar 100.000 TL Ödeme Yapacak
ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova bomba transfer. Son günlerde ayrılık haberleriyle çalkalanan dizi bu sefer bomba bir transferle bomba bir hikayeyle yerinden oynayacak. Özellikle Konakta artık paylaşılmayan adam Demir Yaman olacak. Demir Yaman, yeni başrol ve Züleyha arasında seçim yapmak zorunda kalacak. İşte Bir Zamanlar Çukurova'nın güzeller güzeli transferi.

ATV ekranlarında Vahide Gördüm sonrası Uğur Güneş'in ayrılık haberiyle yıkılan Bir Zamanlar Çukurova ekibine bomba transfer müjdesi. 3. sezonda final yapacak Bir Zamanlar Çukurova'ya yarım sezon destek verecek kadın başrol oyuncusu katıldı.

Demir Yaman'ın yeni aşkı geliyor!



Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni transferi Hande Soral! Murat Ünalmış'ın canlandırdığı Demir Yaman'ın yeni aşkı olacak Hande Soral Adana'yı kasıp kavuracak. Evlilik sonrası ekranlara ara veren Hande Soral, Kuzey Yıldızı dizisinde İsmail Demirci ile evlenmişti.

Yılmaz gidiyor, Züleyha Demir'e aşık olacak!



Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Uğur Güneş ve Kerem Alışık kavgasında yapım ekibi Kerem Alışık'ın yanında durdu ve Uğur Güneş ile yollar ayrıldı. 6 bölüm sonra veda edecek Yılmaz karakteri sonrası Demir Yaman dizinin yeni aranan yüzü olacak.

Erkek başrol katılmayacak!

Furkan Palalı'nın Fikret Fekeli karakteriyle diziye girmesinin ardından yeni bir başrol erkek oyuncunun katılmayacağı da açıklandı.