ATV ekranların sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova hayranlarına kötü haber geldi! Bir Zamanlar Çukurova 2 kötü haber birden yayınlandı! ATV fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova yayınlanmama kararı ve ayrılık haberleriyle hayranları peş peşe kahroldu! İşt

ATV ekranların sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova hayranlarına kötü haber geldi! Bir Zamanlar Çukurova 2 kötü haber birden yayınlandı! ATV fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova yayınlanmama kararı ve ayrılık haberleriyle hayranları peş peşe kahroldu! İşte Bir Zamanlar Çukurova hayranlarına verilen o kötü haber!

Bir Zamanlar Çukurova hayranlarına 2 kötü haber

ATV’nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukuorva da heyecanın dozajı yükseliyor. Peki, Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Bir Zamanlar Çukurova 31 Aralık Perşembe günü yayınlanacak mı? Demir ve Züleyha arasında neler olacak? İşte detaylar…

31 Aralık Bir Zamanlar Çukurova yayınlanacak mı?

Ekranların sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümleriyle nefes kesmeye devam ediyor. 4. sezon bölümleriyle ekran yolculuğunu sürdüren dizi de muhteşem bir aşk hikayesi anlatılıyor. Bir Zamanlar Çukurova son bölümünde Yılmaz ölmüştü. Aşırı hız yaptığı için uçuruma yuvarlanan Yılmaz’ı Demir kurtarmıştı. Yılmaz’ı hemen hastaneye götürerek tedavi altına alınmasını sağlamıştı. Yılmaz, herkesle birer birer vedalaştı. Züleyha ve oğlu Adnan’ı ise Demir’e emanet etti. Demir, Züleyha’dan boşanmayı kabul etmişti. Yılmaz ve Züleyha yıllar sonra yeniden bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyordu. Geleceğe dair güzel planlamalar içerisine girdikleri anda başlarına gelen korkunç olay geldi. Yılmaz, oğlu Kerem Ali’nin koltuktan düştüğünü öğrendi. Oğlunun yanına bir an önce ulaşmak için son sürat giden Yılmaz, direksiyonun hakimiyetini kaybetti.

Fekeli, Demir’in Yılmaz’ın hayatını kurtarmasının ardından düşmanlığın sona erdiğini herkese duyurdu. İçi kan ağlamasına rağmen vicdanının sesini bastıramayan Demir ise doğru yolu bulmuştu. Züleyha’nın mutlu olmasını istiyordu. Demir ve Yılmaz arasındaki yürek burkan vedalaşma sahnesinde helallik alındı. Züleyha, Yılmaz’ın iyileşeceğine inanıyordu. Lakin, bir anda kalbi duran Yılmaz hayata gözlerini yumdu. Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümünde neler yaşanacağı ise merak konusu oldu. Züleyha ve Demir, kaza nedeniyle boşanma davasına yetişememişti. Züleyha, yeniden konağa dönecek mi? Demir ile arasında neler yaşanacak soruları gündeme geldi. Lakin, yılbaşı haftası nedeniyle Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümü 31 Aralık Perşembe akşamı ekrana gelmeyecek.

Bir Zamanlar Çukurova 2 hafta ara  verebilir!

Bir Zamanlar çukurova hayranları 31 Aralık yeni bölümü beklemezken bir kötü haber daha geldi! Bir Zamanlar Çukurova dizisi 7 Ocak'ta yayınlanmayıp 14 Ocak'a kalabilir!

Behice ölüyor!

ATV ekranların sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova dizisinden bir kötü haber de Behice karakterinin ölümü. Behice 3 bölüm sonra ölerek diziye veda ediyor.