ATV ekranlarında reyting rekorları kıran Bir Zamanlar Çukurova dizisinden kötü haber geldi! Yayınlandığı perşembe akşamları rekorlar kıran Bir Zamanlar Çukurova dizisinden üzen haber geldi! Bir Zamanlar Çukurova dizisi apar topar set durdurdu! Bir Zamanla

Emekliler İçin Akbank'tan Yenilenen Promosyonlar: Ek Gelir Fırsatı Kapınızı Çalıyor! Emekliler İçin Akbank'tan Yenilenen Promosyonlar: Ek Gelir Fırsatı Kapınızı Çalıyor!
ATV ekranlarında reyting rekorları kıran Bir Zamanlar Çukurova dizisinden kötü haber geldi! Yayınlandığı perşembe akşamları rekorlar kıran Bir Zamanlar Çukurova dizisinden üzen haber geldi! Bir Zamanlar Çukurova dizisi apar topar set durdurdu! Bir Zamanlar Çukurova dizisi de yayından kaldırılıyor!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinden kötü haber!



Bir Zamanlar Çukurova dizisinde set durdu!

Ekranların en sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova dizisinde set durdu! Tüm oyuncular apar topar eve gönderildi! Bir Zamanlar Çukurova çekimleri durduruldu.

Furkan Palalı Koronavirüs'e yakalandı!



ATV ekranlarında Bir Zamanlar Çukurova dizisinden üzen haber geldi! Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Furkan Palalı Koronavirüs'e yakalandı! Sevilen oyuncu durumunun ağır olduğu öğrenildi. Sette sadece Furkan Palalı değil tüm yapım ekibin belirtileri başladığı bildirildi!

Çukurova yayına ara veriyor!

Ekranlarda reyting rekorları kıran Bir Zamanlar Çukurova bu perşembe günü yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor! İlk gelen bilgilere göre bölümün tamamının bitmediği ve Bir Zamanlar Çukurova 8 Nisan perşembe akşamına yetişmeyebilir!

ATV dertler bitmiyor!

Bu hafta başrol Burak Deniz nedeniyle yayına ara verecek ve ne zaman yeni bölüm geleceği bilinmeyen Maraşlı dizisi sonrası Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yaşanması, ATV ciddi reyting kaybı yaşatacak. Özellikle Mucize Doktor dizisi yayınlanmadığı her bölüm yüksek reyting alırken, asıl büyük dert ilk bölümünde herkesi zorlayan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi olacak! Tüm izleyiciler perşembe akşamı Kıbrıs dizisine geçecek!

Bir Zamanlar Çukurova ayrılıklar bitmiyor!



ATV ekranlarında 100. bölümde sezon finali yaparak 4. sezon imzasını atan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde ayrılıklar bitmiyor! Bir Zamanlar Çukurova dizisi 97. bölümde Melike İpek Yalova sevilen diziye veda ederek ekran macerasını tamamlayarak Adana'ya veda edecek! Bir Zamanlar Çukurova Furkan Palalı'nın da ayrılması gündemdeydi. Dizi Furkan Palalı karakteri Almanya gittiği gösterilip devam edebilirdi ancak yapım ekibinde belirtiler seti durdurdu!