Bir Zamanlar Çukurova Züleyha ölecek mi? Hilal Altınbilek diziden ayrılıyor mu? her yerde aranmaya başladı. Yapımcılığını Tims&B'nin üstlendiği başrollerini Hilal Altınbilek, Uğur Güneş ve Murat Ünalmış'ın paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova bu akşam 62.



Yeğenini bu azaptan kurtarmak isteyen Behice ise gizlice hastaneye gitti. Hemşire kılığında Züleyha'nın odasına giren Behice, Züleyha'nın serumuna zehir enjekte etti. Hal böyle olunca Züleyha için endişelenen herkes Züleyha Yaman öldü mü? Hilal Altınbilek diziden çıkacak mı? Neden? çok merak etti. 



Garanti BBVA Bankası Hesabı Olanlar, TC Kimlik Son Rakamları 0-8 Arası Olanlar 10.000 TL Ödeme! Garanti BBVA Bankası Hesabı Olanlar, TC Kimlik Son Rakamları 0-8 Arası Olanlar 10.000 TL Ödeme!


BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA ZÜLEYHA ÖLECEK Mİ?



Bu konuda bir şey söylemek çok da doğru değil. Çünkü son zamanlarda rol arkadaşlarıyla arası açık olduğu Hilal Altınbilek'in sahneleri hapse düşmesiyle baya bir azaldı. Başroldeki arkadaşlarıyla da birlikte çekilen sahneleri azalan Altınbilek belki de diziden ayrılacağı için Züleyha bu duruma düştü.



Öte yandan Züleyha'nın varlığı senaryonun gelişmesi açısından çok önemli. Yani Züleyha kolay kolay ölecek bir karakter değil...



BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA HİLAL ALTINBİLEK DİZİDEN AYRILIYOR MU?



Yukarıda da söylediğimiz gibi son zamanlarda Bir Zamanlar Çukurova setinde sıkıntılı diyalogların yaşandığı haberleri çok konuşulmuştu. Özellikle Hilal Altınbilek ile Murat Ünalmış arasında iplerin tamamen koptuğu bu nedenle ikilinin ortak sahnelerinin çekilmediği bile iddia edilmişti.



Eğer bu olay daha da büyüdü ise Hilal Altınbilek diziden ayrılmak istemiş olabilir bu da ancak Züleyha'nın ölümüyle mümkün olacaktır.



Öte yandan corona virüs nedeniyle seti süresiz olarak durdurulan Bir Zamanlar Çukurova önümüzdeki hafta 63. bölümüyle ekranlara gelecek ancak sonrasında ne olacağı salgının gidişatına göre belli olacak.