Bir Zamanlar Çukurova'nın Hünkar Yaman'ı diziden ayrılıyor mu ? Hünkar Yaman diziden ayrılıyor mu? Bir Zamanlar Çukurova dizisinde karşımıza Demir Yaman'ın annesi Hünkar Yaman olarak çıkan Vahide Perçin diziden ayrılıyor mu ?soruları bir zamanlar Çukurova

Bir Zamanlar Çukurova'nın Hünkar Yaman'ı diziden ayrılıyor mu ? Hünkar Yaman diziden ayrılıyor mu? Bir Zamanlar Çukurova dizisinde karşımıza Demir Yaman'ın annesi Hünkar Yaman olarak çıkan Vahide Perçin diziden ayrılıyor mu ?soruları bir zamanlar Çukurova son bölümün sonrasında Çok merak edildi.



Sosyal medyada ortaya atılan iddialar da Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Demir Yaman'ın annesi Hünkar Yaman karakteriyle karşımıza çıkan usta oyuncu Vahide perçin'in diziden ayrılmak istediği iddia edilmişti. Ancak Vahide perçin'in Bir Zamanlar Çukurova dizisinden geçtiğimiz sezonda da ayrılacağı ortaya atılmış ve sonrasında yapımcılar tarafından bu iddialar yalanlanmıştı. Bu sezon Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Nazan kesal'ın kadroya eklenmesi ile birlikte Hünkar Yaman karakteri ile karşımıza çıkan Vahide perçin'in diziden ayrılacağı söylentileri ortaya atılmıştı

TC KİMLİK yazarak mesaj gönderin! QNB Finansbank SMS ile kredi başvurusu yapanlara 100.000 TL verecek! TC KİMLİK yazarak mesaj gönderin! QNB Finansbank SMS ile kredi başvurusu yapanlara 100.000 TL verecek!


Ancak Vahide perçin'in set çalışmaları sırasında yaşanan anlaşmazlıklar ile alakalı olarak Ayrılık kararı aldığı da iddia ediliyor.