BJK tur atladı mı Beşiktaş tur atladı mı sorularının yanıtları şu sıralar çok aranıyor. Beşiktaş bu akşam Rio Ave ile Avrupa Ligi ön eleme turunda karşı karşıya geldi Beşiktaş tur atladı mı sorusunun cevabı haberimizde.

BJK tur atladı mı Beşiktaş tur atladı mı sorularının yanıtları şu sıralar çok aranıyor. Beşiktaş bu akşam Rio Ave ile Avrupa Ligi ön eleme turunda karşı karşıya geldi Beşiktaş tur atladı mı sorusunun cevabı haberimizde.



BJK tur atladı mı



UEFA Avrupa Ligi 3 ön eleme turunda ülkemizin temsilcisi Beşiktaş Portekiz takımı olan Rio Ave takımı ile karşı karşıya geldi maça izleyemeyenler şu sıralar Beşiktaş Rio Ave maç sonucunu çok araştırmak değilken sizler için maçın detaylarını Araştırdık.



Beşiktaş Portekizli Rio Ave karşısında normal ve uzatma sureleri 1-1 berabere kalmış iken Sonra Funda düzenlenen penaltılar ile birlikte 4-2 yenilerek Avrupa turuna veda etti.



Beşiktaş UEFA Ligi 3 ön eleme turunda Portekizli Rio Ave ile karşı karşıya gelmişken maçın 64.dakikasında Güven Yalçın herkesi sevindirdi attığı gol ile BJK 1-0 önüne geçmişti.



Beraberlik golü geldi

Garanti BBVA ve 2 Bankadan Açıklandı! TC Kimlik İle Başvuru Yapanlara 50.000 TL Ödeme Veriliyor! Garanti BBVA ve 2 Bankadan Açıklandı! TC Kimlik İle Başvuru Yapanlara 50.000 TL Ödeme Veriliyor!


Portekiz'de Rio Ave takımından morera 79. dakikada attığı gol ile 1-1 eşitlik sağladı. Akabinde ise Beşiktaş tur atladımı Beşiktaş Rio Ave maçı tek maç mı soruları da gözlerden kaçmadı.



Beşiktaş Rio Ave tek maç mı



Beşiktaş'ın UEFA ön eleme turundan elenmesi haberinden önce herkes Beşiktaş Rio Ave maçı tek maç mı aramasını yapmaktaydı Beşiktaş ve Rio Ave arasında düzenlenen turnuva tek maç üzerinden yapılacağı açıklanmıştı maç öncesinde yapılan açıklamalarda uzatma dakikalarında rakibine üstünlük sağlarsa Tur atlayacaktı. 15 harf dakikalık oynanan iki uzatma dakikasında da eşitlik bozulmamıştır the ve akabinde penaltı atışları Beşiktaş'ın tur atladı mı sorusunun yanıtı oldu penaltılarda Beşiktaş 4-2 yenilerek UEFA durumdan elendi.



Siyah-beyazlıların Rio Ave karşısındaki 11'i şöyle: "Utku Yuvakuran, Necip Uysal, Welinton, Montero, Rıdvan Yılmaz, Dorukhan Toköz, Oğuzhan Özyakup, Lens, Ljajic, Boyd, Güven Yalçın."