Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Çukur'da ardı ardına ayrılık yaşanacak! İrem Sak'ın diziye veda etmesinin ardından dizinin Aliço'su Rıza Kocaoğlu diziden yeni bir dizi için ayrılıyor! Çukur hayranlarına kötü haberler arka arkaya geliyor! Rıza Kocaoğ

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Çukur'da ardı ardına ayrılık yaşanacak! İrem Sak'ın diziye veda etmesinin ardından dizinin Aliço'su Rıza Kocaoğlu diziden yeni bir dizi için ayrılıyor! Çukur hayranlarına kötü haberler arka arkaya geliyor! Rıza Kocaoğlu başrol oynayacağı yeni dizi için Aliço'ya veda ediyor! Aliço'nun ölümü Çukur hayranlarını hüzne boğacak! Rıza Kocaoğlu yeni dizisi nedir?

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Öner Erkan, Erkan Kolçak Köstendil, Damla Sönmez, Perian Savaş gibi isimlerin yer aldığı Çukur dizisinde yaprak dökümü yaşanıyor. Dizinin Selen'i İrem Sak diziye henüz veda etmişken bir ayrılık haberi daha geldi.

Bu sezon final yapacak olan Çukur dizisinden ayrılıklar da başladı. Diziden önce diziye yeni dahil olan Selen karakterini canlandıran İrem Sak ayrıldı. Ardından Çukur hayranlarını çok üzecek bir haber geldi. Çukur'un Aliço karakteri diziye veda ediyor.

SARP APAK İLE BİRLİKTE ROL ALACAK!

Rıza Kocaoğlu Çukur dizisinde canlandırdığı Aliço karakteri ile dizinin hayranları tarafından çok benimsenmişti. Ancak dizinin Aliço'su diziye ölerek veda edecek. Aliço karakterini canlandıran Rıza Kocağlu yeni bir diziye yelken açtı. Rıza Kocaoğlu ile Sarp Akkaya yeni bir diziyle ekranlara geliyor.

Çukur'un Aliço'su Rıza Kocaoğlu ile yakın dostu olan ve Suskunlar adlı diziyle akıllarda kalan Sarp Akkaya Kaybedenler Kulübü filminin spin off projesi için bir araya geliyor.

Yeni projenin süpervizörlüğünü yönetmen Mehmet Ada Öztekin'in üstlenirken dizinin adının da "6.45 Yayınevi'nde Standart Bir Gün" olduğu öğrenildi. Yeni dizi Acun Ilıcalı'nın yeni paralı platformu Exxen'de seyirci ile buluaşcak.