Son günlerde gelişen teknolojide Apple bomba özelliği sayesinde kamere ve mikrafona izin verdiğiniz uygulamalardan hangisi açık, hangisi bizi izliyor sorusu yanıt arıyor. İşte Türkiye'de milyonlarca indirilme sayısına ulaşan o uygulamanın bizi izlediği o

Son günlerde gelişen teknolojide Apple bomba özelliği sayesinde kamere ve mikrafona izin verdiğiniz uygulamalardan hangisi açık, hangisi bizi izliyor sorusu yanıt arıyor. İşte Türkiye'de milyonlarca indirilme sayısına ulaşan o uygulamanın bizi izlediği ortaya çıktı.



Ses dinleniyor diye ülkenin gündemindeydi!



Çıktığı dönemde ses dinliyor diye bir çok hakkında iddia olan uygulama hemen ardından mesajları okuyor olarak devam etmişti. Ancak ios yeni güncellemesiyle hangi uygulama kamera veya mikrofonu kullandığında sağ üstte ışık yanan özelliği sayesinde bu iddialarla ilgili kesin cevaplar bulunması gerekiyor. İşte türk uygulaması olan Falaaddin, kahve falına baktırdıkdan 5 dakika sonra bile uygulamayı açtığınızda ışık yanmaya devam ediyor.



Falaaddin Kameradan bizi izliyor mu?





Uygulama kurulurken izinlere dikkat edin!



Hem ios hem Android'de, kullandığınız uygulama çok önemli olsa da okumadan izin vermeyin. Özellikle ios ve android marka telefonlarda "Bir sefer izin ver, uygulama kullanırken izin ver" gibi şıklarla her zaman izin ver şıkkı bulunuyor. Her zaman izin ver şıkkını mümkün olduğunda kullanmamanız öneriliyor. 



13 Milyon kullanıcısı var!

Vakıfbank Emekli Kredisi: Maaş Alan Emeklilere Verilecek Tutar Belli Oldu! Vakıfbank Emekli Kredisi: Maaş Alan Emeklilere Verilecek Tutar Belli Oldu!


Falaaddin uygulamaıs hemen hemen her evde. Türkiye patentli uygulama, toplam kullanan sayısı 13 milyon olduğu biliniyor. Türkiye'de hemen hemen her evde bir telefonda var olan Falaaddin uygulaması konuyla ilgili henüz açıklama yapmadı. Daha önceleri Falaaddin dinliyor, Falaaddin mesajları okuyor gibi sözler sonraıs Falaaddin bizi izliyor'a İOS'da yakalanmalarına nasıl cevap verecekler merak ediliyor.