TV8'in çok sevilen yarışma programı O Ses Türkiye, bu yıl ekranlara gelmese de yılbaşı akşamı izleyici karşısına çıkacak. Sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstleneceği O Ses Türkiye 31 Aralık akşamı yılbaşı özel bölümüyle ekranlara gelecek.

TV8'in çok sevilen yarışma programı O Ses Türkiye, bu yıl ekranlara gelmese de yılbaşı akşamı izleyici karşısına çıkacak. Sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstleneceği O Ses Türkiye 31 Aralık akşamı yılbaşı özel bölümüyle ekranlara gelecek. Birbirinden ünlü isimlerin konuk olduğu gecede Burcu Özberk de sahne alacak. Peki Burcu Özberk'e hangi jüri üyeleri döndü? Burcu Özberk kimdir? Sevgilisi var mı? İşte detaylar...

Pandemi nedeniyle yeni sezonda yayınlanmayan O Ses Türkiye hayranlarına müjdeli haber geldi. O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bölümüyle 31 Aralık akşamı izleyenlere keyifli anla yaşatacak. Programda her yıl olduğu gibi bu sene de ünlü isimler sahne alacak. Bu senenin O Ses Türkiye Yılbaşı Özel konuklarından biri de Burcu Özberk olacak.

Son olarak Çocukluk dizisinde boy gösteren Burcu Özberk, siyah elbisesiyle sahnede yerini aldı. Özberk, O Ses Türkiye Yılbaşı Özel'de Sibel Alaş'ın 'Bende Hüküm sür' şarkısını seslendirdi. O Ses Türkiye Yılbaşı Özel'de Burcu Özberk'e hangi jüri üyelerinin döndüğü, Özberk'in kimi seçtiği merak konusu oldu.

Ancak bu detayları 31 Aralık gecesi yayınlanan programda görebileceğiz... Gelelim O Ses Türkiye yılbaşı özelde sahneye çıkacak Burcu Özberk'in hayatına...


Burcu Özberk kim? Kaç yaşında, sevgilisi var mı


Burcu Özberk, 12 Aralık 1989 yılında Eskişehir’de dünyaya gelmiştir. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde okuduğu dönemde Muhteşem Yüzyıl dizisinde Huricihan Sultan karakterini canlandırmıştır.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Afili Aşk dizisinde Ayşe karakterine hayat veren Burcu Özberk, 1,62 metre boyunda, 53 kilo ve Yay burcudur. Özberk son olarak Fox TV'de yayınlanan Çocukluk dizisinde rol aldı.


Burcu Özberk’in rol aldığı diziler ve filmler:

2020- Çocukluk (Ayşegül) (TV Dizisi)

2019 – Afili Aşk (Ayşe Özkayalı) (TV Dizisi)

2018 – Aslan Ailem (Burcu) (TV Dizisi)

2017 – Direniş Karatay (Türkan) (Sinema Filmi)

2017 – Badem Şekeri (Ayşe) (TV Filmi)

2016 – Şahane Damat (TV Dizisi)

2015-2016 – Güneşin Kızları (Nazlı) (TV Dizisi)

2013-2015 – Muhteşem Yüzyıl (Huricihan Sultan) (TV Dizisi)